Boxspring Enkhuizen

Van: €3999,-

NU: €1999,-

Enkhuizen / Voldoende op Voorraad

De 3Boxspring Enkhuizen is een boxspring bed voor twee personen met een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde, dat voorzien is van origineel NASA traagschuim®. Het traagschuim past zich perfect aan het lichaam van de slaper aan, wat zelfs de meest veeleisende slapers helpt om sneller in slaap te vallen. Door de combinatie van deze traagschuimlaag met goed ventilerende pocketvering boxen, biedt de boxspring Enkhuizen een ultiem slaapcomfort, nacht na nacht. De elektrische boxspring is uitgerust met een gemotoriseerd electro specialshape duo medicatraengine®.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stoffen.  

Enkhuizen Van €3.999,- NU €1999,-

Enkhuizen is een hoogwaardige elektrisch verstelbare boxspring die tegen een scherpe prijs verkrijgbaar is. Met deze prachtige elektrische boxspringcombinatie in uw slaapkamer, bent u verzekerd van optimale lichaamsondersteuning en ultieme zachtheid dankzij de goed geventileerde pocketvering boxen en het NASA traagschuim®. U zult elke ochtend fris en uitgerust wakker worden. Deze boxspring wordt geleverd met een hoofdbord en potenset en kan volledig worden aangepast aan uw interieur door te kiezen uit verschillende kleuren en soorten stoffen.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

Uitgebreid assortiment

In ons ruime en gevarieerde assortiment vindt u naast boxspring Enkhuizen nog vele andere elektrisch verstelbare boxspringcombinaties. Daarbij kunt u bij ons ook standaardboxsprings vinden en medisch erkende boxsprings. Ook voor toebehoren van boxsprings, zoals matrassen, kussens en dekbedden kunt u bij ons terecht. Breng een bezoek aan onze showroom in Oostzaan en bekijk ons volledige aanbod. Onze showroom is gemakkelijk bereikbaar vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend.

Waarom zo voordelig?

Wij krijgen weleens vaker de vraag hoe het kan dat wij zulke lage prijzen hanteren. Dit komt simpelweg doordat wij grote hoeveelheden artikelen direct inkopen bij onze fabrikant. Daarbij profiteren we regelmatig van de verkoop van faillissementspartijen. Hierdoor kunnen wij het hele jaar door aanbiedingen bieden aan onze klanten.

Vragen over onze boxsprings?

Bent u nieuwsgierig naar de Enkhuizen boxspring of andere artikelen uit ons assortiment? Kom dan langs bij onze boxspring outlet in Oostzaan. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via: 075 207 1069.

Call Now Button