Boxspring Haarlemmermeer

Van: €2895,-

NU: €1444,-

Haarlemmermeer 

Ontdek onze complete 2-persoonsboxspring in Haarlemmermeer, voorzien van het Pocket specialcomfort® systeem. Deze boxspring biedt niet alleen een zeer comfortabele slaapervaring, maar heeft ook een uitstekende ventilatie dankzij het speciale ontwerp. Het Pocket specialcomfort® systeem zorgt voor een optimale ondersteuning met zijn 5-zone indeling. Bovendien is de boxspring uitgerust met een dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem, waardoor het perfect is voor mensen met rugklachten, spierklachten en nekklachten.

De boxspring wordt geleverd als een compleet geheel, inclusief matrassen, hoofdbord en potenset. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende afmetingen en diverse stoffen en lederlook kleuren, zodat je de boxspring perfect kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak en stijl.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Elekrische boxspring Haarlemmermeer

Uitverkoop elektrische boxspring

Profiteer het hele jaar door van de uitverkoop van elektrische boxsprings bij Aktie Boxspring. Deze boxsprings bieden een hoog slaapcomfort en zijn eenvoudig te bedienen: met een druk op de knop kunt u het hoofd- of voeteneind naar de gewenste hoogte verstellen. Naast de uitverkoop van elektrische boxsprings hebben we bij Aktie Boxspring ook altijd aanbiedingen voor standaardboxsprings. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek ons volledige assortiment.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Wat is een boxspring?

U bent waarschijnlijk bekend met het comfort van een boxspringbed, bijvoorbeeld door een verblijf in een hotel tijdens uw vakantie. Een boxspringcombinatie bestaat in feite uit een verend onderstel op poten, waarop een matras en eventueel een topmatras worden geplaatst. Sommige modellen zijn elektrisch verstelbaar. Hoewel een boxspring vaak geassocieerd wordt met luxe, hoeft het niet per se duur te zijn. Bij Aktie Boxspring produceren we al onze boxsprings bij eigen fabrikant, waardoor we altijd uitverkoop hebben van elektrische boxsprings.

Voordelen van een boxspring

Het verende onderstel van de boxspring in combinatie met een hoogwaardig matras zorgt voor uitstekende ondersteuning van uw lichaam. Hierdoor wordt u uitgerust wakker en helpt het rugklachten te voorkomen. Als u momenteel last heeft van rugklachten, is een boxspring een goede keuze. Daarnaast biedt een boxspring betere ventilatie dan een normaal bed, omdat het matras geen zijwanden heeft. Bovendien is een boxspring hoger dan een normaal bed, wat het gemakkelijker maakt om in en uit bed te stappen.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button