fbpx

Heemskerk NU €1666,-

Heemskerk is een tweepersoons boxspring met elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde en daarbij ook nog een complete boxspring met het originele NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor de moeilijke slaper. Alle oneffenheden van de houding van het slapende lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze comfortabele matrassen in combinatie met de uitstekend geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uitstekend slaapcomfort, keer op keer. Gemotoriseerd met electro specialshape duo medicatraengine®. Heemskerk is zeer geschikt voor mensen met rugklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere lichaamspijnen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

€3332,-
€1666,-

Voor aanvragen van afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 lang geldt een kleine meerprijs. Iedere afwijkende maat leverbaar door levering vanuit onze eigen fabriek. Bij aankoop van een eenpersoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

 

Outlet elektrisch

U bent bij aktieboxspring.nl aan het juiste adres als u op zoek bent naar een boxspring outlet met elektrisch verstelbare boxsprings bij u in de buurt. Wij hebben een ruim en gevarieerd assortiment van hoogkwalitatieve boxsprings en alle toebehoren. U kunt ook bij ons terecht voor standaardboxsprings en medisch erkende boxsprings. Doordat wij al onze boxsprings direct bij de fabrikant kopen, zijn wij de voordeligste op de markt.

Verschillende modellen boxsprings

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste boxspring voor u? Vraag dan een van onze medewerkers in onze showroom. U kunt kiezen voor een standaardboxspring. Deze is het meest voordelig in ons assortiment. Deze boxspring-combinatie bestaat uit de vaste set van een boxspringbodem, een matras en eventueel een matrastopper. Of gaat u voor een elektrisch verstelbare boxspring, waar u het hoofd- en voeteneinde kunt verstellen, zodat u ‘s avonds nog comfortabel een boek kunt lezen of TV kunt kijken? Verder kunt u ook kiezen voor een medisch erkende boxspring. Deze is de duurste soort in ons assortiment, maar is uitermate geschikt voor mensen met rugklachten.

Redenen om voor een boxspring te kiezen

Er zijn heel veel voordelen verbonden aan het slapen op een boxspring. Ten eerste is het verhoogde slaapcomfort. Een boxspring biedt uitmuntende ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen, zodat u in de ochtend fris en uitgerust wakker wordt. Ten tweede zijn boxsprings beter geventileerd, waardoor u minder last heeft van transpiratie ’s nachts. Als laatste is een boxspring vaak hoger, wat het in en uit bed stappen makkelijker maakt voor mensen die minder goed ter been zijn of kampen met serieuze blessures.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram