Boxspring Hillegom

Van: €1795,-

NU: €888,-

Hillegom 

De perfecte oplossing voor uw slaapproblemen en specifieke eisen is hier! Maak kennis met onze complete 2-persoonsboxspring Hillegom, voorzien van het originele NASA Temp® traagschuim. Deze boxspring voldoet niet alleen aan al uw behoeften, maar biedt ook nog veel meer. U heeft nu de keuze uit 5 verschillende NASA Temp® hardheden, verdeeld over 9 uitgebalanceerde comfortzones. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse matrastoppers, zoals visco, latex of koudschuim. De boxspring wordt geleverd met een hoofdbord, matrassen, potenset en matrasstopper.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Hillegom

Outlet boxsprings

Bij Aktie Boxspring vindt u een ruime selectie aan voordelige outlet boxsprings. Dankzij onze grootschalige productie vanuit eigen fabriek kunnen wij deze boxsprings aanbieden tegen zeer lage prijzen. Ons assortiment omvat zowel standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings als 1 persoons boxsprings. Er is altijd een betaalbare outlet boxspring die perfect aansluit bij uw behoeften.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Standaardboxspring

De standaardboxspring is ons meest voordelige model. Met een outlet boxspring uit deze categorie heeft u al een comfortabel bed voor een fractie van de prijs. Deze boxspring bestaat uit een verende bodem op poten, een matras en optioneel een topmatras. Ondanks de lage kosten biedt deze boxspring jarenlang slaapcomfort.

Outlet elektrisch verstelbare boxspring

Elektrisch verstelbare boxsprings zijn zeer geliefd omdat ze u de mogelijkheid bieden om met een druk op de knop de hoogte van het hoofd- en/of voeteneind aan te passen. Ideaal voor wie graag leest of films kijkt voor het slapengaan. Hoewel elektrisch verstelbare boxsprings iets duurder zijn dan standaardboxsprings, kunt u met een outlet boxspring toch voordelig uit zijn.

Boxspring Hillegom

Voor mensen met rugklachten is een boxspring van Aktie Boxspring onmisbaar. Onze boxsprings bieden het lichaam de benodigde ondersteuning, en daarnaast zijn ze hoger dan standaardbedden, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. In ons assortiment vindt u altijd diverse outlet boxsprings.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button