Boxspring Katwoude

Van: €666,-

NU: €333,-

Katwoude / Voldoende op Voorraad

Katwoude boxspring

Katwoude boxspring, aktieboxspring.nl bewijst weer wie de meest voordelige en goedkoopste boxspringzaak van Nederland is.

Een geheel complete boxspring inclusief onderboxen, 1-persoonsmatras, potenset en hoofdbord.

Basis boxspring Van: €666,- NU €333,-

De goedkoopste boxspring in ons uitgebreide assortiment is deze Katwoude boxspring. U kunt hem al in uw slaapkamer hebben staan voor €444,-. Bezoek onze beddenzaak in Oostzaan voor deze en vele andere boxspring bedden. Onze beddenwinkel in Oostzaan biedt ook andere accessoires aan, zoals matrassen, dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Voor goedkope en complete boxsprings kunt u dus terecht bij aktieboxspring.nl.

Waarom zijn wij de goedkoopste?

We krijgen vaak de vraag van onze klanten hoe het kan dat wij onze boxspring bedden zo goedkoop kunnen aanbieden. Dat komt doordat we onze bedden rechtstreeks inkopen bij onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we grote hoeveelheden kopen voor een lagere prijs. Bovendien profiteren we regelmatig van inkoopmogelijkheden van grote hoeveelheden materialen tegen lage prijzen, bijvoorbeeld als gevolg van een faillissement van een bedrijf.

Wat is het verschil tussen een boxspring en een boxspringcombinatie?

Een boxspring is het onderstel met veren waarop een matras (en optioneel een topmatras) wordt geplaatst. Een boxspringcombinatie is een complete set inclusief het onderstel, matras en optioneel een topmatras.

Deze betaalbare Katwoude boxspring is een eenvoudig maar robuust model. Het is de perfecte keuze om uw boxspringcombinatie compleet te maken. Als u op zoek bent naar meer dan een standaardboxspring, bieden wij ook voordelige verstelbare boxsprings aan!

Waarom zou u kiezen voor een boxspring?

Een boxspringcombinatie is hoger dan een normaal bed, wat bijdraagt aan het comfort.

Ervaar het comfort

Wij nodigen u uit in onze showroom in Oostzaan. Kom langs en ervaar het comfort van ons ruime boxspring assortiment!

Katwoude boxspring
Call Now Button