Boxspring Lemmer

Van: €1595,-

NU: €777,-

Lemmer 

Aktie Boxspring, de ultieme bestemming voor een geweldige actieaanbieding van een 2-persoons boxspring Lemmer! Met trots bewijzen wij dat we de allergoedkoopste leverancier van boxsprings in heel Nederland zijn. Onze aanbieding is ongeëvenaard en omvat een complete boxspringset met matrassen, een hoofdbord en een potenset.

Bovendien bieden we een ruime keuze aan afmetingen en een prachtig assortiment stoffen en lederlook kleuren om ervoor te zorgen dat uw boxspring perfect bij uw interieur past.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Elekrische boxspring Lemmer

Aktie Boxspring presenteert met trots de onweerstaanbare aanbieding van de Boxspring Lemmer. De elektrisch boxspring Lemmer bestaat uit een hoogwaardige boxspringbodem en een kwaliteitsmatras, die uw lichaam op de juiste manier ondersteunen voor een uitgeruste ochtend.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

De voordelen

Er zijn talloze voordelen verbonden aan een boxspring. De elektrische boxspring Lemmer, evenals andere outlet boxsprings in ons assortiment, biedt de perfecte combinatie van een verende boxspringbodem en een goed ondersteunend matras. Bovendien is een boxspringcombinatie iets hoger dan een gewoon bed, wat het gemakkelijker maakt om in en uit bed te stappen. Dankzij de open structuur van een boxspring wordt een goede ventilatie bevorderd. Onze deskundige medewerkers in de boxspring outlet staan klaar om u hierover meer informatie te geven.

Mooie Akties bij Aktie Boxspring 

Bij Aktie Boxspring hebben we een gevarieerd assortiment outlet boxsprings in Oostzaan. Naast de Boxspring Lemmer, kunt u ook profiteren van andere aantrekkelijke aanbiedingen. Ongeacht welke boxspring aanbieding u kiest, u kunt altijd rekenen op kwaliteit en een scherpe prijs.

Naast boxspringcombinaties bieden we in onze boxspring outlet ook een scala aan accessoires, waaronder matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Al deze producten hebben we standaard op voorraad.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button