MEDICA SENSA NU €798,-

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”qc_product”]

2-Persoonsboxspring Medica sensa

Complete 2-persoonsboxspring Medica sensa met Bonell specialcomfort® binnenvering. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde pocketvering boxspring heeft naast zijn Bonell specialcomfort ook nog eens een zeer goede ventilatie. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten.

Geheel compleet met Hoofdbord, potenset en matrastopper. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof kleuren.

 Medica sensa

 

VAN € 1398,-
 NU € 798,-

 

AlleZzz Slapen – Actie Boxspring Combinatie

Bij AlleZ Slapen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een boxspring-combinatie. Wij beschikken over een groot assortiment aan boxsprings, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken.

Doordat wij de boxsprings en het beddengoed in zeer grote partijen inkopen, krijgen wij veel korting op de aangekochte goederen. Wij willen u graag laten meegenieten van deze korting, vandaar dat wij altijd een actievoordeel hebben op alle aktieboxspring, matrassen, lattenbodems, kussens.

Boxspring versus boxspringcombinatie

De meeste mensen halen de woorden boxspring en boxspringcombinatie door elkaar. Toch zijn het twee heel verschillende woorden met verschillende betekenissen. Een boxspring is enkel de bedbodem, terwijl de boxspringcombinatie bestaat uit de volgende onderdelen:
– een boxspringbodem op pootjes
– een matras
– eventueel een topmatras

De boxspringcombinatie is dus een geheel bed, waar alleen nog linnengoed, kussens en een dekbed bij gekocht moeten worden. De boxspringbodem zelf bestaat uit een beklede bak van hout of metaal die op pootjes staat. In deze bodem zit een bonellvering, een vering die er in combinatie met de matrasvering voor zorgt dat het een heel zacht bed is.
Bovenop de boxspringbodem komt een matras te liggen en, indien gewenst, ook nog een topmatras. De boxspringcombinatie kan desgewenst ook nog uitgebreid worden met een hoofd- en/of voetenbord.

Waarom een boxspring?

Steeds meer mensen verkiezen een boxspringcombinatie boven een ‘gewoon bed’. Over het waarom zijn verschillende theorieën ontstaan, maar de meest aannemelijke is dat mensen veel lekkerder slapen op een boxspringcombinatie. Ook vinden veel mensen het massieve uiterlijk aantrekkelijk en ligt men op een boxspring iets hoger dan wanneer men op een matras op een andersoortige bedbodem ligt. Steeds meer mensen zien de voordelen van een boxspring in, waardoor ook steeds meer mensen besluiten ook daadwerkelijk een boxspringcombinatie aan te schaffen.

Voordelen en nadelen

Boxsprings hebben zowel voor- als nadelen, maar dat is met elk bed, elk matras en elk ander product zo. Een aantal voorbeelden waardoor mensen een boxspring als voordeel zien, zijn onder andere dat de boxspringcombinatie is hoger dan andere matras-bedbodemcombinaties. Zeker voor oudere mensen of mensen die slecht ter been zijn of kampen met rugklachten, kan een hoger bed helpen om makkelijker in- en uit bed te stappen. Ook zijn er vele mogelijkheden in kleuren en materialen van de bekleding, waardoor de boxspringcombinatie makkelijk aan het slaapkamerinterieur is aan te passen. Doordat er een open constructie aanwezig is van veren, zal de boxspringcombinatie extra goed ventileren. Ook is de boxspringcombinatie zonder hoofd- en voetenbord erg compact en niet groter dan de matrasmaat. Zeker wanneer u een kleine slaapkamer heeft of de verdere ruimte nuttig wilt besteden, is een boxspring zeker een aanrader.

Waar voordelen zijn, zijn ook nadelen. Zo is de stoffen bekleding van de boxspring lastig stofvrij te houden, wat zeker een groot nadeel is voor mensen met een stofmijtallergie. Ook zijn vlekken op de stoffen bekleding moeilijker te verwijderen. De stoffen bekleding kan, als het te lang of regelmatig in zonlicht staat, gaan verkleuren en verbleken in het zonlicht.

Welk matras voor een boxspring?

Er zijn vele soorten matrassen op de markt en eigenlijk zijn alle matrassen geschikt voor op het onderstel van een boxspring. Toch raden de meeste fabrikanten de bonellveringmatras aan. Dit doen wij ook. Deze matrassen liggen toch het meest lekker op de bedbodem, waardoor een zachte, rustige nachtrust is gegarandeerd.

Alles snel leverbaar

Bij AllezWonen hebben wij alle aktieboxspring, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken op voorraad. Ook kunt u bij ons terecht voor nachtkastjes en nachtlampjes.
Dit alles is snel leverbaar, u hoeft dus niet lang te wachten om te kunnen genieten van een gezonde en goede nachtrust, wat u zowel lichamelijk als geestelijk ten goede komt.

Onze deskundige medewerkers lopen door de showroom heen en staan altijd klaar om u te helpen. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bepaalde boxspring hebben? Het personeel bij Allez wonen & slapen zal u altijd helpen, zodat u als een tevreden klant onze showroom weer verlaat.

Aktie

Omdat wij alles in grote partijen opkopen, krijgen wij hier korting voor. Wij willen u graag laten meeprofiteren van onze kortingen, vandaar dat wij blijvende akties hebben. U betaalt bij WoonAction altijd minder voor een boxspringcombinatie en andere artikelen uit ons assortiment, dan dat u bij onze concurrent doet![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button