Boxspring Naarden

Van: €2695,-

NU: €1333,-

Naarden 

Ontdek de unieke elektrische boxspring Naarden, voorzien van een comfortabel zonesysteem. Deze boxspring biedt keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Het is speciaal ontworpen voor mensen met rugklachten of voor degenen die op zoek zijn naar een uitstekend slaapcomfort.

De boxspring wordt geleverd als een compleet geheel, inclusief matrassen, hoofdbord en potenset. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende afmetingen en diverse stoffen en lederlook kleuren, zodat je de boxspring perfect kunt afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Elektrische boxspring Naarden

Aanbieding elektrische boxspring

Bent u op zoek naar een prachtige aanbieding voor een elektrische boxspring? Dan bent u bij Aktie Boxspring aan het juiste adres. In onze ruime showroom in Oostzaan staat een gevarieerd assortiment elektrisch verstelbare boxsprings op u te wachten. Met slechts een druk op de knop kunt u de hoogte van het hoofd- en/of voeteneind aanpassen, waardoor het ideaal is als u graag ontbijt op bed eet of voor het slapen gaan nog even een film wilt kijken in een comfortabele houding. Kom langs in onze winkel en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen voor elektrische boxsprings.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Modellen boxsprings

Naast onze aanbiedingen voor elektrisch verstelbare boxsprings bieden wij bij Aktie Boxspring ook voordelige standaardboxsprings aan. Elke boxspringcombinatie heeft een verend onderstel op poten als basis, waarop een goed verend matras rust, eventueel aangevuld met een topmatras. Bij standaardboxsprings zijn het hoofd- en voeteneind niet verstelbaar. Onze boxsprings bieden extra ondersteuning en zijn speciaal ontworpen voor mensen met rugklachten, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust.

Voordelen boxsprings

Boxsprings hebben verschillende voordelen. Ze bieden uitstekende ondersteuning aan uw lichaam, waardoor u niet alleen comfortabel ligt, maar ook uw rug op de juiste manier wordt ondersteund. Bovendien zijn boxsprings over het algemeen iets hoger dan standaardbedden, waardoor het gemakkelijker is om in en uit bed te stappen. Daarnaast wordt het matras op de boxspring goed geventileerd, omdat het bed geen zijwanden heeft. Dit maakt boxsprings bijzonder geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor bijvoorbeeld huisstofmijt.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button