Boxspring Wassenaar

Van: €1995,-

NU: €999,-

Wassenaar 

Ontdek onze complete 2-persoons boxspring, elektrisch verstelbaar en uitgerust met originele class 20 matrassen. Deze boxspring is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden. Het geheel wordt compleet geleverd met 2 elektrisch verstelbare onderboxen, een potenset, 2 matrassen en een stijlvol hoofdbord.

Deze boxspring is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in diverse stof- en lederlook kleuren, zodat u de perfecte combinatie kunt samenstellen die past bij uw smaak en interieur. Met de elektrische verstelbaarheid kunt u eenvoudig de gewenste positie vinden voor optimaal comfort en gemak.

Kies voor kwaliteit en luxe met onze complete 2-persoons boxspring. Ervaar het comfort van de originele class 20 matrassen en geniet van een goede nachtrust in stijl. Ontdek de mogelijkheden en maak uw slaapkamer compleet met deze prachtige boxspring.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Elekrische boxspring Wassenaar

Voordelen

Maar waarom zou u kiezen voor een boxspring? Hier zijn een aantal redenen op een rijtje:

  1. Optimaal slaapcomfort: Een boxspring biedt de ideale combinatie van een verende onderbodem en een hoogwaardig matras, wat resulteert in een heerlijke nachtrust en langdurig slaapgenot.
  2. Lichaamsondersteuning: Dankzij de boxspring en het matras wordt uw rug uitstekend ondersteund. Bij rugklachten kunt u zelfs opteren voor een elektrisch verstelbare boxspring voor extra gemak.
  3. Goede ventilatie: Doordat een boxspring geen zijwanden heeft, wordt het matras goed geventileerd. Dit is vooral gunstig voor mensen met allergieën of gevoeligheid voor huisstofmijt.
  4. Comfortabele hoogte: Door de gelaagde opbouw van de boxspringbodem, het matras en eventueel een topmatras, ligt een boxspring hoger dan een gewoon bed. Dit maakt het in- en uitstappen eenvoudiger.
  5. Verstelbaarheid: De mogelijkheid om het hoofd- en eventueel voeteneinde te verstellen biedt extra gemak. ’s Avonds nog een boek lezen in bed of ontbijt op bed wordt hiermee een stuk comfortabeler.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Wilt u een elektrische boxspring kopen? Bezoek dan Aktie Boxspring en vergelijk onze verschillende modellen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren. Naast elektrische boxsprings bieden we ook een breed scala aan accessoires, zoals kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Bij Aktie Boxspring vindt u de beste prijzen voor elektrische boxsprings. Kom snel langs in onze showroom en ontdek uw perfecte boxspring!

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button