Boxspring Zuiderwoude

Van: €3776,-

NU: €1888,-

Zuiderwoude  / Voldoende op Voorraad

Zuiderwoude is een elektrisch aangedreven boxspring met een verstelbaar hoofd- en voeteneinde. De complete tweepersoons boxspring Zuiderwoude is uitgerust met het Micropocket NASA traagschuim®. Alle oneffenheden in de houding van het slapende lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich volledig aanpast aan uw slaaphouding. Deze comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de uitstekend geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een zeer hoogwaardig slaapcomfort. De Zuiderwoude is gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Zuiderwoude elektrische boxsprings

Zoekt u naar de perfecte elektrische boxspring in Zuiderwoude en omstreken? Dan bent u bij aktieboxspring.nl aan het juiste adres! U vindt bij ons altijd een model dat volledig aan uw eisen voldoet. Onze elektrisch verstelbare boxsprings komen in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Doordat wij onze boxsprings direct van onze fabrikant opkopen, hanteren wij gegarandeerd de laagste prijs en hebben dus de goedkoopste boxsprings van Zuiderwoude. Dus kom langs in onze showroom en ontdek wat aktieboxspring.nl voor u kunt betekenen!

Wat is een boxspring nu precies?

Er is een goede kans dat u al ervaring heeft met het hoge slaapcomfort dat een boxspring biedt. Veel hotels hebben namelijk boxsprings in hun kamers staan, omdat deze bekend staan om hun comfort. Een boxspring is een verend onderstel op poten waar een of meerdere matrassen op gelegd kunnen worden. Soms is het hoofd- en voeteneind elektrisch verstelbaar. Bij ons heeft u de optie om uw boxspring uit te breiden met een hoofd- en/of voetenbord.

Extra voordelen boxsprings

Er zijn heel veel voordelen verbonden aan het slapen op een boxspring. Ten eerste is het verhoogde slaapcomfort. Een boxspring biedt uitmuntende ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen, zodat u in de ochtend fris en uitgerust wakker wordt. Ten tweede zijn boxsprings beter geventileerd, waardoor u minder last heeft van transpiratie ’s nachts. Als laatste is een boxspring vaak hoger, wat het in en uit bed stappen makkelijker maakt.

Call Now Button