Boxspring Aalten

Van: €1595,-

NU: €777,-

Aalten 

Boxspring Aalten is een unieke en luxueuze boxspring met hoogwaardige HR matrassen®. Het biedt optimaal slaapcomfort dankzij de comfortabele matrassen en goed geventileerde boxen. Deze boxspring is speciaal ontworpen voor veeleisende slapers en is geschikt voor mensen met verschillende vormen van pijn, zoals gewrichts-, rug-, spier- en nekklachten. Aanbevolen door professionals in de gezondheidszorg.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Aalten

De boxspring of boxspringcombinatie: wat is het verschil?

In de Nederlandse slaapkamers is de boxspring bezig aan een opmars. Eenmaal ervaren, wil men vaak niets anders meer. Maar voor wie nieuw is op de boxspringmarkt, rijst al snel de vraag: wat is nu precies het verschil tussen een boxspring en een boxspringcombinatie? Hieronder geven we je graag een uitleg.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Verende bodem of compleet bed

Een boxspring verwijst naar het verende onderstel op poten waarop een matras wordt geplaatst. In veel gevallen wordt er ook een topmatras toegevoegd. Het geheel, inclusief het onderstel, matras en eventueel topmatras, wordt een boxspringcombinatie genoemd.

De voordelen op een rijtje

Voor de meeste mensen is het slaapcomfort de belangrijkste reden om te kiezen voor een boxspring. De combinatie van de verende bedbodem met een hoogwaardig matras biedt het lichaam de perfecte ondersteuning. Er zijn ook speciale boxsprings op de markt voor mensen met rugklachten, die extra ondersteuning bieden. Daarnaast zijn boxspringbedden over het algemeen hoger dan standaardbedden, waardoor het gemakkelijker is om in en uit bed te stappen. Dit maakt een boxspringcombinatie een verstandige investering voor de toekomst.

Elektrisch verstelbare boxsprings

Naast standaardboxsprings biedt Aktie Boxspring ook elektrisch verstelbare boxsprings aan. Deze bedden zijn ideaal voor mensen die graag voor het slapen gaan nog televisiekijken of een boek lezen. Met een druk op de knop kun je de hoogte van het hoofd- en voeteneind aanpassen. Elektrisch verstelbare boxspringcombinaties zijn verkrijgbaar in zowel één- als tweepersoonsuitvoeringen.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button