Aktieboxspring Oostzaan

Een goede boxspring is essentieel voor een goede nachtrust. Want zeg nou eerlijk, wie wilt nou niet opgewekt en klaar voor de dag wakker worden? De beste nachtrust krijgt u door een boxspring te kiezen die bij u past. Elk boxspring bed is op maat te maken naar uw wensen.

Bij Actie Boxspring in Oostzaan bent u aan het juiste adres als het gaat om allerlei soorten boxsprings. Iedereen verdient namelijk lekker te kunnen slapen op een comfortabele boxspring. Het voordeel van een Actie Boxspring is dat het een compleet product is. De veren in een boxspring zorgen voor optimale ondersteuning en maken een lattenbodem overbodig.

Door de gunstige ligging van Actie Boxspring aan de A8 in Oostzaan is onze zaak gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Amsterdam, Zaandam, Purmerend en Wormerveer.

€222,-

De goedkoopste boxspring in ons ruime assortiment is deze Hoorn boxspring. U heeft hem al in uw kamer staan voor €222,-. Kom langs in onze beddenzaak in Oostzaan voor deze en nog veel meer boxspring bedden. In onze beddenwinkel in Oostzaan vind u ook andere toebehoren, zoals matrassen, dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Dus voor de goedkope en complete boxsprings kunt u terecht bij aktieboxspring.nl

€777,-

De Hilversum boxspring is nu sterk in prijs verlaagd, dus profiteer hiervan! Deze boxspring is elektrisch verstelbaar aan het hoofd- en voeteneinde. Uw lichaam krijgt de ondersteuning die het nodig heeft via het ultra-comortable zonesysteem van deze boxspring. Voor slechts €777,- heeft u dit topmatras al. U kunt bij aankoop van Hilversum kiezen uit drie verschillende matrassen uit de Diamond A class collection®.

€999,-

Onze Amsterdam komt met Comfortalero® binnenvering en een 5 zonesysteem. Deze eigenschappen zorgen voor een uitstekende ventilatie en een stevige ondersteuning voor het lichaam. Daarbovenop zorgen de ergonomische Sego ventilatie kanalen voor nog extra ventilatie voor een lichte nachtrust zonder last van transpiratievocht. Deze boxspring is uiterst geschikt voor mensen met rug-, spier en/of nekklachten of dergelijke pijnen of blessures.

€1111,-

De Beverwijk boxspring is een tweepersoons boxspring met een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Deze hoogkwalitatieve boxspring is voorzien van Micropocket NASA traagschuim®. Dit vormt zich geheel naar uw lichaamsvorm tijdens uw slaap en bevordert de ondersteuning van uw lichaam. Moeilijke slapers hebben vaak baat bij een traagschuim matras. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stoffen.
Call Now Button