ACTIONBASIC NU €295,-

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”qc_product”]

Prima 2-persoons Actionbasic boxspring, nu geheel compleet met hoofdbord, matrassen, onderboxen en potenset. Allez Wonen & Slapen laat genadeloos zien wie de allergoedkoopste boxspring gigant van heel Nederland is!

Leverbaar in verschillende maten en kleuren.

 

 

VAN € 550,-
 NU  € 295,-

 

Boxspring  295

Goedkope boxsprings, maar dan wel van uitstekende kwaliteit. Het kan echt! Bij Allez Wonen en Slapen kunt u al terecht voor een eenvoudige maar comfortabele boxspring voor slechts € 295. Met zulke lage prijzen is een boxspring voor iedereen te betalen. Hoe wij onze boxsprings zo goedkoop kunnen aanbieden? Heel eenvoudig: door groot in te kopen. Niet alleen onze boxsprings kopen wij op grote schaal in, ook voor andere artikelen op slaapgebied – zoals matrassen, kussens, kunt u bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een goedkope één of tweepersoons boxspring; onze professionele medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de uiteenlopende modellen die wij in huis hebben.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een verende bodem op pootjes waarop u een matras en eventueel nog een topmatras kunt plaatsen. Vooral in combinatie met een goed matras staat onze boxspring voor € 295,- garant voor een heerlijke slaapervaring.

Een boxspingcombinatie heeft een redelijk massieve uitstraling, maar past daarmee wel in vrijwel elk slaapkamerinterieur. Het materiaal en de kleur van de boxspring passen wij aan op uw wensen. Verder levert Allez Wonen & Slapen goedkope boxsprings met of zonder hoofd- en voetenbord. Door het hoofd- en voetenbord weg te laten past de boxspring zelfs in de kleinste slaapkamers.

De ultieme slaapervaring

Met een boxspring in combinatie met een goed matras bent u verzekerd van een goede nachtrust. Verder is een boxspring-combinatie een stukje hoger dan standaardbedden. Vooral voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn, is het hierdoor makkelijker om in en uit het bed te stappen. De open structuur van de boxspringcombinatie zorgt voor een goede ventilatie van de boxspring en de matrassen.

Showroom Leiderdorp

Uiteraard kunt u onze goedkope boxsprings via internet bestellen; maar u kunt ook langskomen in onze showroom om onze boxspring van € 295 te bekijken. Dat laatste raden wij zeker aan. Zo kunt u zelf ervaren hoe onze aktieboxspring liggen. U vindt onze showroom op de woonboulevard WOOON aan de  Elisabethhof 20 in Leiderdorp; u kunt dus ook eenvoudig onze goedkope boxsprings komen bekijken als u in u in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Leiden of De Meern woont.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button