Boxspring Akersloot

Van: €3777

NU: €1888,-

Akersloot / Voldoende op Voorraad

2-persoons boxspringbed Akersloot

De Boxspring Akersloot is een prachtig tweepersoonsbed dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam. Dit wordt mogelijk gemaakt door de goed geventileerde pocketboxen en de laag van NASA traagschuim in het matras. De traagschuimlaag biedt een zachte ondergrond, terwijl de pocketvering in de onderboxen en het matras een optimale ondersteuning bieden voor uw lichaam. Bovendien zorgt de goede ventilatie van de pocketveringen voor een bevordering van de ventilatie van de boxspring combinatie. Met de Boxspring Akersloot wordt elk deel van uw lichaam optimaal ondersteund en de traagschuimlaag past zich perfect aan uw lichaamsvorm aan zonder de beweeglijkheid van het matras aan te tasten. Zo kunt u genieten van een diepe en comfortabele nachtrust en ontwaakt u de volgende ochtend volledig uitgerust. Ontdek nu zelf de voordelen van de Boxspring Akersloot en geef uw slaapkamer een luxe upgrade!

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook. 

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

2-persoonsboxspring

Bij aktieboxspring.nl vindt u een ruim assortiment tweepersoonsboxsprings tegen een scherpe prijs. U heeft de keuze uit een standaardboxspring-combinatie en een elektrisch verstelbare boxspring-combinatie. Alle modellen zijn leverbaar in een- en tweepersoonsuitvoering. Doordat wij onze boxsprings direct inkopen van onze fabrikant, bent u altijd verzekerd van de laagste prijs!

Welk type boxspring kiezen?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste boxspring voor u? Vraag dan een van onze medewerkers in onze showroom. U kunt kiezen voor een standaardboxspring. Deze is het meest voordelig in ons assortiment. Deze boxspring-combinatie bestaat uit de vaste set van een boxspringbodem, een matras en eventueel een matrastopper. Of gaat u voor een elektrisch verstelbare boxspring, waar u het hoofd- en voeteneinde kunt verstellen, zodat u ‘s avonds nog comfortabel een boek kunt lezen of TV kunt kijken?

De voordelen van een boxspring

Er zijn heel veel voordelen verbonden aan het slapen op een boxspring. Ten eerste is het verhoogde slaapcomfort. Een boxspring biedt uitmuntende ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen, zodat u in de ochtend fris en uitgerust wakker wordt. Ten tweede zijn boxsprings beter geventileerd, waardoor u minder last heeft van transpiratie ’s nachts. Als laatste is een boxspring vaak hoger, wat het in en uit bed stappen makkelijker maakt.

Call Now Button