Aktieboxspring Alkmaar

Boxspring actie

Een goede nachtrust is belangrijk voor een goede start. Want in de ochtend goed en uitgerust wakker worden en klaar zijn voor de dag, wie wil dat niet? Boxsprings kopen tegen lagen actie prijzen, kwaliteit en de beste materialen, dat is Aktie Boxspring heden ten dagen. Bovendien is iedereen anders dus door een boxspring te kiezen dat bij u past, krijgt u ook de beste nachtrust en wij maken wij elk boxspring ook nog eens op maat naar uw wensen.

Bij Aktie Boxspring Alkmaar draait alles om boxsprings en goede nachtrust omdat iedereen het verdient om lekker te kunnen slapen op een boxspring die bij hem of haar past. Een groot voordeel van een boxspring van Aktie Boxspring is dat u altijd een compleet product krijgt en door de ondersteunde veren wordt een lattenbodem overbodig.

€222,-

De goedkoopste boxspring in ons ruime assortiment is deze Hoorn boxspring. U heeft hem al in uw kamer staan voor €222,-. Kom langs in onze beddenzaak in Oostzaan voor deze en nog veel meer boxspring bedden. In onze beddenwinkel in Oostzaan vind u ook andere toebehoren, zoals matrassen, dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Dus voor de goedkope en complete boxsprings kunt u terecht bij aktieboxspring.nl

€777,-

De Hilversum boxspring is nu sterk in prijs verlaagd, dus profiteer hiervan! Deze boxspring is elektrisch verstelbaar aan het hoofd- en voeteneinde. Uw lichaam krijgt de ondersteuning die het nodig heeft via het ultra-comortable zonesysteem van deze boxspring. Voor slechts €777,- heeft u dit topmatras al. U kunt bij aankoop van Hilversum kiezen uit drie verschillende matrassen uit de Diamond A class collection®.

€999,-

Onze Amsterdam komt met Comfortalero® binnenvering en een 5 zonesysteem. Deze eigenschappen zorgen voor een uitstekende ventilatie en een stevige ondersteuning voor het lichaam. Daarbovenop zorgen de ergonomische Sego ventilatie kanalen voor nog extra ventilatie voor een lichte nachtrust zonder last van transpiratievocht. Deze boxspring is uiterst geschikt voor mensen met rug-, spier en/of nekklachten of dergelijke pijnen of blessures.

€1111,-

De Beverwijk boxspring is een tweepersoons boxspring met een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Deze hoogkwalitatieve boxspring is voorzien van Micropocket NASA traagschuim®. Dit vormt zich geheel naar uw lichaamsvorm tijdens uw slaap en bevordert de ondersteuning van uw lichaam. Moeilijke slapers hebben vaak baat bij een traagschuim matras. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stoffen.
Call Now Button