Boxspring Alkmaar

Van: €1332,-

NU: €666,-

Alkmaar NU / Voldoende op Voorraad

Onze Alkmaar is een complete tweepersoonsboxspring met Ergo binnenvering. Naast deze Ergo binnenvering beschikt deze boxspring ook nog van zeer goede ventilatie eigenschappen. Daarbovenop profiteert u ook nog een scherpe prijs!

Boxspringcombinatie inclusief matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit kleuren stof en leatherlook.

Alkmaar Van €1332,- NU €666,-

Ook onze Alkmaar boxspring is leverbaar in verschillende afmetingen, waaronder 140×200, 160×200 en 180×200. Is 200 cm lengte te kort voor u? Dan leveren wij ook nog lengtematen 210 en 220. De Alkmaar is een complete tweepersoons boxspring met Ergo binnenvering en een goed ventilerend matras. Het bijgeleverde hoofdbord is beschikbaar in verschillende kleuren.

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Wilt u de Alkmaar boxspring zelf bekijken en even uittesten? Kom dan langs in onze boxspring outlet in Oostzaan! Hier kunt u alle boxsprings uit ons assortiment met elkaar vergelijken, zodat u verzekerd bent van de perfecte match! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Amsterdam, Zaandam en Haarlem.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Waarom een boxspring?

Wat is nu precies het verschil tussen een boxspring en een normaal bed? Wij en met ons vele anderen kunnen u vertellen dat het verschil in comfort vrijwel direct te merken is. De extra vering die de boxspring toevoegt aan het matras op de boxspring zorgt voor ultiem slaapcomfort. Uw lichaam is met een boxspring optimaal ondersteund.

Daarbij is een boxspring-combinatie relatief hoger dan een normaal bed. Hierdoor is het makkelijker om in en uit een boxspringcombinatie te stappen dan een normaal bed. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of kampen met rugklachten of andere blessures.

Zo goedkoop? Hoe kan dat?

Wij horen weleens vaker dat we wel erg lage prijzen hanteren. Logisch ook dat veel mensen zich afvragen hoe dat nou kan. Wij kopen simpelweg grote aantallen in vanuit onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we profiteren van lage marges. Daarbij is aktieboxspring.nl er snel bij met het opkopen van faillissementspartijen. Hierdoor kunt u profiteren van een boxspring van hoge kwaliteit tegen een lage prijs!

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze Alkmaar of onze andere acties? Kom dan even langs in onze boxspring outlet in Oostzaan. Hier vindt u experts van aktieboxspring.nl die u maar al te graag verder helpen in uw keuze voor de juiste boxspring. U kunt ons ook telefonisch bereiken.

Call Now Button