Boxspring Almere

Van: €2888

NU: €1444,-

Almere  / Voldoende op Voorraad

2-persoons boxspringbed Almere

Boxspring Almere is een complete tweepersoons boxspring die uw lichaam perfect ondersteund middels goed geventileerde pocketboxen en een NASA traagschuimlaag in het matras. De traagschuimlaag waarborgt de zachtheid en de pocketvering in de onderboxen en het matras ondersteunen uw lichaam optimaal. De goede ventilatie van de pocketveringen bevorderen tevens ook de ventilatie van de boxspring-combinatie. Elk lichaamsdeel wordt bij boxspring Almere optimaal ondersteund en het traagschuimlaag vormt zich helemaal naar uw lichaamsvorm, zonder de beweeglijkheid van het matras aan te tasten.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook. 

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

2-persoonsboxspring

Bij aktieboxspring.nl vindt u een ruim assortiment tweepersoonsboxsprings tegen een scherpe prijs. U heeft de keuze uit een standaardboxspring-combinatie en een elektrisch verstelbare boxspring-combinatie. Alle modellen zijn leverbaar in een- en tweepersoonsuitvoering. Doordat wij onze boxsprings direct inkopen van onze fabrikant, bent u altijd verzekerd van de laagste prijs!

Welk type boxspring kiezen?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste boxspring voor u? Vraag dan een van onze medewerkers in onze showroom. U kunt kiezen voor een standaardboxspring. Deze is het meest voordelig in ons assortiment. Deze boxspring-combinatie bestaat uit de vaste set van een boxspringbodem, een matras en eventueel een matrastopper. Of gaat u voor een elektrisch verstelbare boxspring, waar u het hoofd- en voeteneinde kunt verstellen, zodat u ‘s avonds nog comfortabel een boek kunt lezen of TV kunt kijken?

De voordelen van een boxspring

Er zijn heel veel voordelen verbonden aan het slapen op een boxspring. Ten eerste is het verhoogde slaapcomfort. Een boxspring biedt uitmuntende ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen, zodat u in de ochtend fris en uitgerust wakker wordt. Ten tweede zijn boxsprings beter geventileerd, waardoor u minder last heeft van transpiratie ’s nachts. Als laatste is een boxspring vaak hoger, wat het in en uit bed stappen makkelijker maakt.

Call Now Button