Na 30 dagen betalen via klarna

30 DAGEN PROEFSLAAP GARANTIE

 

30 DAGEN PROEFSLAAP GARANTIE!

 

Boxspring Amersfoort

Van: €1.776,-

NU: €888,-

Amersfoort  / Voldoende op Voorraad

Boxspring Amersfoort is een complete tweepersoons boxspring met een medische erkenning en Sensation Elite matrassen. De combinatie van de goed ventilerende eigenschappen van boxspring Amersfoort met de Sensation Elite matrassen met NASA traagschuimlaag zorgen voor de ultieme balans tussen ondersteuning en zachtheid. De ventilerende en verende eigenschappen van de onderbox zorgen voor de ondersteuning en de traagschuimlaag van het matras zorgt voor een ultra comfortabele zachtheid. Deze boxspringcombinatie is dus zeer aan te raden voor slechte slapers die vaak moeite hebben met in slaap komen. Elk lichaamsdeel wordt perfect ondersteund bij boxspring Amersfoort, zonder dat het comfortniveau omlaag wordt gehaald. Zowel de onderboxen als de matrassen beschikken over een 9 zone micropocketkern, wat een uitstekend slaapcomfort garandeert.

Amersfoort Van €1.776,- NU €888,-

 

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook.

Deze boxspring is uiterst geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, diverse specifieke andere lichaamspijnen en/of blessures. Aanbevolen door een twaalftal osteopaten, chiropractors, fysiotherapeuten en artsen.

Boxspring Amersfoort bevordert uw slaapcomfort en de boxspring geeft ook nog eens een zeer luxueuze uitstraling aan uw slaapkamer. De Amersfoort boxspring bestaat uit een hoofdbord, een voetbord, een matras, een matrassentopper en een potenset. De Amersfoort boxspring heeft een neutrale en moderne kleur waardoor het makkelijk te combineren is met elk interieur. Door de lage poten heeft deze boxpring een zeer comfortabele uitstraling. Verder zorgen de lage poten van de Amersfoort boxspring ervoor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld waardoor u beter ligt.
De traagschuimlaag van het matras van deze boxspring zorgt niet alleen voor een ultra comfortabele zachtheid maar is ook nog de ideale oplossing voor als u het snel koud heeft wanneer u slaapt. Bovendien draagt de traagschuimlaag van het matras van de boxspring bij aan een goede isolatie, het zorgt voor een ultieme lichaamsondersteuning en het verlaagt de druk.

Naast het hoofdbord, voetbord, de onderbox, potenset en het matras, heeft de Amersfoort boxspring ook een matrastopper. Dit zorgt ervoor dat uw wens om wat harder of juist zachter te liggen uitkomt. Hierdoor kunt u nog meer genieten van het comfort van deze boxspring. Ook gaat het matras van de boxspring langer mee door de matrastopper.

Call Now Button
De waardering van aktieboxspring.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 53 reviews.