Boxspring Amsterdam

Van: €2.198,-

NU: €999,-

Amsterdam  / Voldoende op Voorraad

Onze Amsterdam komt met Comfortalero® binnenvering en een 5 zonesysteem. Deze eigenschappen zorgen voor een uitstekende ventilatie en een stevige ondersteuning voor het lichaam. Daarbovenop zorgen de ergonomische Sego ventilatie kanalen voor nog extra ventilatie voor een lichte nachtrust zonder last van transpiratievocht.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Amsterdam Van €2.198,- NU €999,-

Onze Amsterdam is nu zeer voordelig afgeprijsd. Dit is een boxspring van zeer hoge kwaliteit en is voorzien van een Comfortalero® binnenvering en 5 comfortzones. Hierdoor ervaart u een lichaamsondersteuning als nooit tevoren. Daarbij staan de binnenvering en Sego ventilatiekanalen garant voor optimale ventilatie. Het resultaat: een uitstekende nachtrust!

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze Amsterdam boxspring kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voor nog veel meer hoog kwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 075 207 1069.

Call Now Button