Boxspring Arena

Van: €2666,-

NU: €1333,-

Arena  / Voldoende op Voorraad

Outlet slaapkamerboxspring Arena

Boxspring Arena is een tweepersoons boxspring met origineel NASA Temp® traagschuim is geschikt voor iedereen die maar moeilijk in slaap komt en vaak geen goede houding weten te vinden. U heeft keuze uit 5 verschillende NASA Temp® hardheden verdeeld over 9 comfortzones. Daarbovenop heeft u nog keuze tussen verschillende matrastoppers: visco, latex of kouschuim. Deze boxspringcombinatie wordt geleverd geheel met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook. 

Voor aanvragen van afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 lang geldt een kleine meerprijs. Iedere afwijkende maat leverbaar door levering vanuit onze eigen fabriek. Bij aankoop van een eenpersoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Outlet boxsprings

Bij aktieboxspring.nl vindt u gegarandeerd altijd een boxspring met een aanbieding. Wij kunnen zulke prijzen hanteren doordat wij de boxsprings in grote aantallen direct opkopen bij de fabrikant. Hierdoor kunnen wij de boxsprings tegen een scherpe prijs aanbieden aan onze klanten. Ons ruime en gevarieerde assortiment bestaan uit standaardboxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings. Kortom, bij ons vindt u altijd een voordelige boxspring die geheel aan uw wensen voldoet!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Standaardboxspring

De standaardboxspring is het goedkoopste model boxspring in ons assortiment. Een outlet boxspring van deze categorie heeft u al voor een paar honderd euro in huis. De standaardboxspring bestaat uit een verende bodem op poten met daarop een matras en eventueel nog een topmatras. Ondanks de lage prijs staat deze boxspring garant voor jarenlang slaap plezier.

De goedkoopste boxsprings uit ons assortiment zijn de standaardboxsprings. Voor een paar honderd euro heeft u al een mooie standaardboxspring in uw slaapkamer staan. Onze standaardboxsprings bestaan uit een verend onderstel met poten, een matras en een matrastopper. Tegen een scherpe prijs heeft u al een heerlijke boxspring waar u jarenlang kunt genieten.

Outlet elektrisch verstelbare boxspring

Elektrisch verstelbare boxsprings hebben een leuk extraatje: het hoofd- en voeteneind zijn verstelbaar zodat u heerlijk nog een boek kunt lezen of TV kunt kijken ’s avonds. De motor in onze elektrische verstelbare boxsprings zijn zeer stil. Deze boxsprings zitten in een hogere prijsklasse dan de standaardboxsprings, maar bij aktieboxspring.nl vindt u er altijd wel eentje in de uitverkoop!

Call Now Button