Boxspring Arnhem

Van: €1.998,-

NU: €999,-

Arnhem  / Voldoende op Voorraad

Onze boxspring Arnhem komt met Mdplus H4® pocket-binnenvering en een 5 zonesysteem. Deze eigenschappen zorgen voor een uitstekende ventilatie en een stevige ondersteuning voor het lichaam. Daarbovenop zorgen de ergonomische Sego ventilatie kanalen voor nog extra ventilatie voor een lichte nachtrust zonder last van transpiratievocht.

 

Arnhem Van €1.998,-NU €999,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Boxspring Arnhem met pocketvering geeft u het gevoel alsof u op rozen slaapt. Boxspring Arnhem bestaat uit een hoofdbord, een matras, een matrastopper en een potenset. De Arnhem boxspring heeft een neutrale en moderne kleur waardoor het makkelijk te combineren is met elk interieur. Door de lage poten heeft deze boxspring een zeer comfortabele uitstraling.

Het gebruik van de Mdplus® pocket-binnenvering en de Sego ventilatiekanalen bij de Arnhem boxspring, is de ideale oplossing wanneer u het snel warm heeft en u regelmatig transpireert. Dit ventileert namelijk uitstekend en het draagt bij aan een optimale vochtregulatie. Het 5 zonesysteem van het matras van de boxspring zorgt ervoor dat uw gewrichten en spieren niet belast worden als u ligt op de boxspring. Ook heeft deze boxspring een matrastopper wat ervoor zorgt dat uw wens om wat harder of juist zachter te liggen uitkomt. U kan daardoor nog meer genieten van het comfort van deze boxspring. Ook gaat het matras van de boxspring langer mee door de matrastopper. Met Boxspring Arnhem ligt u altijd in een uitstekende slaaphouding en kan u voortdurend genieten van uw welverdiende nachtrust.

Call Now Button