Boxspring Assendelft

Van: €2.550,-

NU: €1.222,-

Assendelft  / Voldoende op Voorraad

Boxspring Assendelft is een complete tweepersoons boxspring met Pocket specialcomfort® binnenvering. Naast de uitstekende ventilatie die het Pocket specialcomfort® binnenvering biedt, beschikt deze boxspring tevens over een 9 comfortzone systeem, wat zorgt voor uitstekende lichaamsondersteuning. Het interieur van de pocketvering boxspring is uitgevoerd met 500 of 1000 veren waaruit u kunt kiezen, zonder meerprijs! U heeft overigens nog de keuze uit koudschuim, visco-traagschuim en/of latex matrassen uit de Diamond A collectie in de verschillende hardheden soft, medium of firm. 

Assendelft Van €2.550,- NU €1.222,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Voor aanvragen van afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 lang geldt een kleine meerprijs. Iedere afwijkende maat leverbaar door levering vanuit onze eigen fabriek. Bij aankoop van een eenpersoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Het is altijd uitverkoop bij aktieboxspring.nl, dus u bent aan het juiste adres! In onze showroom vindt u een ruim en gevarieerd aanbod van verschillende boxsprings en toebehoren. Onze medewerker helpen u graag met het vinden van een boxspring die bij u past en binnen uw budgetwensen valt. Naast standaardboxsprings bieden wij ook elektrsich verstelbare boxsprings en medisch erkende boxsprings aan in onze uitverkoop. Kom gerust een keer langs en vraag onze medewerkers voor meer informatie!

Standaardmodel boxspring

Een standaard boxspring-combinatie bestaan uit een boxspring (de verende bodem op poten) met daarop een matras en eventueel nog een topmatras. Bij aktieboxspring.nl vindt u altijd diverse standaard boxspring-combinaties in de uitverkoop. Tegen een scherpe prijs kunt u al genieten van een zeer comfortabel bed in uw huis en gegarandeerd slaapcomfort voor vele jaren.

Elektrisch verstelbare boxspring

Een elektrisch verstelbare boxspring geeft de mogelijkheid om het hoofd- en voeteneind te verstellen. Met een druk op de knop kunt u zo de vorm van het bed aanpassen om heerlijk nog even een boek te lezen of TV te kijken voor het slapen gaan. De elektrische motor in het bed is overigens geruisloos. Dit type boxspring kost iets meer dan een standaard boxspring-combinatie, maar bij ons vindt u er altijd wel een paar in de uitverkoop.

Call Now Button