Boxspring Beverwijk

Van: €2222,-

NU: €1111,-

Beverwijk  / Voldoende op Voorraad

De Beverwijk boxspring is een tweepersoons boxspring met een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Deze hoogkwalitatieve boxspring is voorzien van Micropocket NASA traagschuim®. Dit vormt zich geheel naar uw lichaamsvorm tijdens uw slaap en bevordert de ondersteuning van uw lichaam. Deze combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de pocketvering boxen zorgen voor de ultieme balans tussen ondersteuning, comfort en ventilatie. De Beverwijk is gemotoriseerd door een electro specialshape duo medicatraengine®.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stoffen. 

Beverwijk Van €2222,- NU €1111

Ervaar zelf de luxe en het comfort van de Beverwijk boxspringcombinatie zelf! Elke nacht weer bent u verzekerd van uitstekend slaapcomfort en optimale ondersteuning van uw lichaam. Deze tweepersoons boxspring heeft een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. De hoogkwalitatieve combi duo TEMP34® matrassen en de uitstekend geventileerde pocketvering boxen staan garant voor een perfecte nachtrust, keer op keer.

Aangepast op uw wensen

De Beverwijk boxspringcombinatie wordt geleverd met een electro specialshape duo medicatraengine®. Daarbij komt de boxspring met een matrastopper, een hoofdbord en een potenset. U kunt verder nog kiezen uit ons ruime assortiment aan bekleding in verschillende kleuren en stofsoorten.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Nooit meer slaapproblemen

De Micropocket NASA traagschuim® in de Beverwijk boxspring is uniek in zijn soort. Door uw lichaamswarmte vormt het traagschuim zich naar uw lichaamsvorm en creëert het zo de perfecte pasvorm voor uw lichaam. Dit bevordert het comfort en de ondersteuning van uw lichaam.

Makkelijk uit bed komen

Nog een pluspunt van een boxspringcombinatie, is dat deze relatief hoger zijn dan een normaal bed. Hierdoor is het makkelijker voor mensen die slecht ter been zijn om in en uit bed te stappen. Een wijze investering voor de toekomst dus!

De voordeligste boxsprings

Bij aktieboxspring.nl hanteren wij ontzettend lage prijzen. Dit komt doordat wij onze boxsprings direct inkopen bij onze fabrikant. Ook profiteren wij regelmatig van de verkoop van faillissementspartijen. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige boxsprings aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over de Beverwijk of een andere boxspring uit ons assortiment? Kom dan gerust een keertje langs bij onze showroom in Oostzaan! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op: 075 207 1069

Call Now Button