Boxspring Bloemendaal

Van: €1110,-

NU: €555,-

Bloemendaal / Voldoende op Voorraad

Boxspring Bloemendaal

Boxspring Bloemendaal is een 1-persoonsboxspring, compleet met een Pocket specialcomfort® binnenvering. Dit zorgt voor een uitstekend geventileerde boxspring die het lichaam goed ondersteunt.

De complete boxspring wordt geleverd met matras, een matrastopper, hoofdbord en potenset. Het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Boxspring Bloemendaal Van €1.110,- NU €555,-

Bij aktieboxspring.nl. Bij ons vindt u het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen op hoogwaardige boxsprings. Deze boxspring Bloemendaal is afgeprijsd dankzij onze strategische inkoopmethoden. Het heeft niet alleen een Pocket specialcomfort® binnenvering, maar ook een dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem. Kortom, comfort en luxe in één.

De boxspringcombinatie wordt geleverd met een matras, hoofdbord en potenset. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen en kleuren om aan uw voorkeuren te voldoen.

Bezoek onze winkel

Kom langs in onze showroom en probeer zelf onze boxsprings uit, inclusief de boxspring Bloemendaal en andere modellen. Vergelijk ze met elkaar om de ideale boxspring voor uw slaapcomfort te vinden. Onze showroom in Oostzaan is gemakkelijk te bereiken vanuit Amstelveen, Aalsmeer en Muiden.

Boxsprings: de voordelen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een boxspring-combinatie een betere slaap bevordert dan een standaard bed. Door de combinatie van een boxspring en matras biedt het lichaam de beste ondersteuning en is het gemakkelijker om in en uit bed te stappen vanwege de hogere positie van de boxspring.

Meer informatie over onze boxsprings?

Als u meer wilt weten over onze boxsprings, bezoek dan onze showroom in Oostzaan. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte boxspring en beantwoorden al uw vragen over de boxspring Bloemendaal en andere modellen uit ons assortiment.

Boxspring Bloemendaal
Call Now Button