Boxspring Buiksloot

Van: €1554

NU: €777,-

Buiksloot / Voldoende op Voorraad

Boxspring Buiksloot

2x 1-persoons boxspringbed Buiksloot

Het 2x 1-persoons boxspringbed Buiksloot biedt een complete slaapervaring, waarbij uw lichaam perfect wordt ondersteund. De goed geventileerde pocketboxen en een laag van NASA-traagschuim in het matras zorgen voor uitstekend comfort. De traagschuimlaag zorgt voor een zachte en ergonomische ondersteuning, terwijl de pocketveren in de onderboxen en het matras uw lichaam optimaal ondersteunen. Bovendien bevordert de goede ventilatie van de pocketveringen de luchtcirculatie in het gehele boxspringbed. Het traagschuim past zich volledig aan uw lichaamsvorm aan, zonder de beweeglijkheid van het matras te belemmeren.

De boxspring Buiksloot wordt geleverd als een complete set, inclusief matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en een scala aan stof- en leatherlook-kleuren om de boxspring aan uw persoonlijke voorkeur aan te passen.

 

2x 1-persoonsboxspring

Bij aktieboxspring.nl hebben we een uitgebreide selectie van 2x 1-persoonsboxsprings tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit een standaardboxspring of een elektrisch verstelbare boxspring. Beide modellen zijn verkrijgbaar in zowel een- als tweepersoonsuitvoering. Omdat we onze boxsprings rechtstreeks inkopen bij de fabrikant, bent u altijd verzekerd van de beste prijs!

Welk type boxspring moet u kiezen?

Als u hulp nodig heeft bij het vinden van de perfecte boxspring voor u, vraag dan gerust een van onze medewerkers in de showroom om advies. U kunt kiezen voor een standaardboxspring, die de meest voordelige optie is in ons assortiment. Deze boxspring-combinatie bestaat uit een vaste set met een boxspringbodem, een matras en eventueel een matrastopper. Of misschien wilt u liever een elektrisch verstelbare boxspring, waarbij u het hoofd- en voeteneinde kunt verstellen voor extra comfort, zodat u ‘s avonds ontspannen een boek kunt lezen of TV kunt kijken.

De voordelen van een boxspring

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het slapen op een boxspring. Ten eerste biedt het een verhoogd slaapcomfort. Een boxspring zorgt voor uitstekende ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen, zodat u ‘s ochtends fris en uitgerust wakker wordt. Ten tweede zijn boxsprings beter geventileerd, waardoor u ‘s nachts minder last heeft van transpiratie. Als laatste zijn boxsprings vaak hoger, waardoor het in- en uitstappen gemakkelijker wordt.

Boxspring Buiksloot
Call Now Button