Boxspring Bunschoten

Van: €1395,-

NU: €666,-

Bunschoten 

Type Bunschoten is een speciaal ontworpen 2-persoonsboxspring voor slapers die hoge eisen stellen en/of moeilijk in slaap vallen. De onregelmatigheden van het lichaam worden effectief opgevangen door de stevige ondersteuning van de veerkrachtige matrassen. Deze uiterst comfortabele matrassen, gecombineerd met goed geventileerde verende boxen, zorgen voor een unieke slaapervaring. Ze zijn bijzonder geschikt voor mensen die te maken hebben met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere vormen van pijn.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Bunschoten

Bij Aktie Boxspring vindt u altijd een uitgebreide selectie van diverse boxsprings, waaronder standaardmodellen, elektrisch verstelbare varianten en 1-persoons boxsprings. Een boxspring biedt uitstekende ondersteuning aan uw lichaam tijdens het slapen, waardoor u ’s ochtends heerlijk uitgerust ontwaakt.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een veerkrachtige ondergrond op poten, waarop een matras geplaatst wordt. Optioneel kunt u hierboven nog een topmatras toevoegen. Een boxspringbed is over het algemeen hoger dan een standaardbed en wordt ook wel een boxspringcombinatie genoemd. U heeft de mogelijkheid om de boxspring uit te breiden met een hoofd- of voetenbord naar uw persoonlijke voorkeur.

Een bed in de slaapkamer fungeert als een meubelstuk, bestaande uit een bedframe met een matras. Hotels hebben echter ontdekt dat dit niet de meest geschikte bedden zijn om op te slapen, en daarom zijn ze op zoek gegaan naar een alternatieve oplossing. Voor hotelbedden worden vaak boxsprings gebruikt, die niet alleen comfortabel zijn, maar ook uitstekend ventileren. Dit is hygiënisch, aangezien verschillende personen er regelmatig op slapen. Daarom is het van groot belang dat alles schoon blijft. Deze hotelbedden bieden comfortabele slaapervaringen en zijn dus zeer geschikt voor zowel jongere als oudere mensen.

Wat zijn de kosten?

Boxspringbedden kom je vaak tegen in hotels, maar tegenwoordig zijn boxsprings voor je eigen slaapkamer helemaal niet meer zo prijzig. Boxspring Bunschoten is een van de meest betaalbare boxsprings bij Aktie Boxspring. In onze showroom hebben we altijd mooie aanbiedingen voor u klaarstaan.

De voordelen van een boxspring

  • Slaapcomfort: De combinatie van een boxspring en een hoogwaardig matras zorgt voor een heerlijk comfortabele nachtrust.
  • Rugondersteuning: De veerkrachtige bodem van de boxspring en het matras bieden uitstekende ondersteuning voor uw rug. Bij ernstige rugklachten wordt de boxspring Bunschoten ten zeerste aanbevolen.
  • Goede ventilatie: De open zijkanten van de boxspringcombinatie zorgen voor een goede ventilatie van het matras.
  • Extra hoog bed: Een boxspringcombinatie is hoger dan een standaard bed, waardoor in- en uitstappen gemakkelijker wordt.
  • Elektrisch verstelbaar: U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een boxspring waarbij het hoofd- en voeteneinde verstelbaar zijn.

Bezoek Aktie Boxspring voor persoonlijk advies

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom bij Aktie Boxspring, gevestigd aan de Ambacht 5A in Oostzaan. In onze ruime en sfeervolle showroom kunt u op uw gemak ons brede assortiment aan sale boxsprings bekijken en vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren en te voorzien van persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken op basis van uw individuele slaapvoorkeuren en wensen.

Call Now Button