Boxspring Bussum

Van: €3595,-

NU: €1777,-

Bussum 

Ontdek onze complete 2-persoonsboxspring in Bussum, uitgerust met het originele NASA traagschuim®. Deze boxspring is speciaal ontwikkeld voor veeleisende slapers en biedt een oplossing voor moeilijke slapers. De NASA traagschuimlaag vormt zich volledig naar jouw slaaphouding, dankzij de warmte van je eigen lichaam, en vangt alle oneffenheden van je lichaam op. In combinatie met de goed geventileerde boxen zorgt dit voor een uniek slaapcomfort.

De boxspring is gemotoriseerd met de originele electro specialshape duo medicatraengine® en is zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en andere pijnen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Verstelbare boxspring Bussum

Outlet elektrisch

Bij Aktie Boxspring vind je een ruim aanbod aan outlet elektrisch verstelbare boxsprings. Onze winkel in Gelderland is dé plek bij jou in de buurt waar je terecht kunt. Naast elektrisch verstelbare boxsprings bieden we ook standaardboxsprings aan. Onze boxsprings worden direct geproduceerd door eigen fabrikaat, waardoor we in staat zijn om alle modellen, inclusief de elektrische varianten, tegen outletprijzen aan te bieden.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Verschillende modellen

We hebben verschillende modellen boxsprings beschikbaar. Het standaardmodel bestaat uit een verende bodem op poten met daarbovenop een matras en optioneel een topmatras. Dit is het meest betaalbare model in ons assortiment. De andere boxsprings hebben dezelfde basis, maar zijn elektrisch verstelbaar en/of geschikt voor mensen met ernstige rugklachten.

Er zijn diverse redenen om voor een boxspring te kiezen:

  • Slaapcomfort: Dankzij de combinatie van de boxspringbodem met een goed verend matras geniet je van een heerlijk comfortabele slaapervaring.
  • Perfecte ondersteuning voor je rug: De boxspring en het matras bieden de juiste ondersteuning voor je lichaam. Als je last hebt van zware rugklachten, raden we aan om voor een van onze boxsprings te kiezen.
  • Goede ventilatie van het matras: Een boxspringbed heeft geen zijwanden, waardoor het matras goed geventileerd wordt.
  • Makkelijk in- en uitstappen: Een boxspringbed is hoger dan een normaal bed, waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button