Boxspring Den Haag

Van: €1.554,-

NU: €777,-

Den Haag  / Voldoende op Voorraad

Onze Den-Haag komt met Original Elite 25® pocket-binnenvering en een 9 zonesysteem. Deze eigenschappen zorgen voor een uitstekende ventilatie en een stevige ondersteuning voor het lichaam. Daarbovenop zorgen de ergonomische Sego ventilatie kanalen in de Original Elite 25® matrassen voor nog meer extra ventilatie wat zorg draagt voor een lichte nachtrust zonder last van transpiratievocht.

Den Haag Van €1.554,- NU €777,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook 

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Boxspring Den Haag is een uitstekende keuze als u kiest voor goede en stevige ondersteuning en een comfortabele ligging. Bij Aktieboxspring vindt u de boxspring Den Haag nu voor een zeer voordelige prijs. De ruime keuze in afmetingen en kleuren stof en lederlook zorgen ervoor dat deze boxspring geschrikt is voor iedere slaapkamer. Zijn mooie design en Original Elite 25 matrassen zorgen ervoor dat u niet meer anders wilt.

De onderboxen van deze boxspring zijn uitgerust met goed ventilerende pocketveringen die zorgen voor een juiste balans tussen comfort en lichamelijke ondersteuning.

De complete boxspring Den Haag en andere boxsprings uit ons assortiment zijn verkrijgbaar met matrassen, toppers, hoofbord en potenset. Hierdoor heeft u genoeg keuze om de juiste boxspring voor uw slaapkamer en uw nachtrust te vinden.

Bij aktieboxspring.nl vindt u meerdere aanbiedingen van boxsprings. Wij kopen onze boxsprings en andere producten in grote hoeveelheden direct op bij de fabrikant, waardoor wij met lage marges kunnen rekenen. Daarnaast profiteren wij regelmatig van de verkoop van faillissementspartijen. Hierdoor kunnen wij u het hele jaar lang van aantrekkelijke aanbiedingen voorzien!

Call Now Button