Boxspring Diemen

Van: €3998,-

NU: €1999,-

Diemen  / Voldoende op Voorraad

Onze elektrisch verstelbare boxspring Diemen is een tweepersoons boxspring met een verstelbaar hoofd- en voeteneinde, uitgerust met Pocket specialcomfort® binnenvering. Deze binnenvering wordt gekenmerkt door zeer goede ventilatie, maar ook door het 5 zone systeem dat erin zit. Hierdoor wordt uw lichaam in 5 verschillende zones ondersteund. De motor is een Dubbel gemotoriseerd Topline-electro systeem en ondanks de ingewikkelde naam zeer geruisloos. 

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook. 

Voor aanvragen van afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 lang geldt een kleine meerprijs. Iedere afwijkende maat leverbaar door levering vanuit onze eigen fabriek. Bij aankoop van een eenpersoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Uitverkoop elektrische boxspring

Bij aktieboxspring.nl hebben we het hele jaar door uitverkoop. Ook onze elektrische boxspring combinaties zijn regelmatig, zo niet altijd, in de uitverkoop. Deze boxsprings zijn eenvoudig te bedienen, want met een druk op de knop versteld u al uw hoofd- en voeteneinde in de gewenste positie. Naast elektrisch verstelbare boxsprings bieden wij ook standaard boxsprings aan. Deze zijn ook altijd in de uitverkoop. Kom een keer langs in onze showroom en bekijk ons hele assortiment!

Wat is een boxspring?

Boxsprings worden veel gebruikt in hotels, omdat ze bekend staan om hun ultieme slaapcomfort. Een boxspring is een bekleden onderbodem waar een matras en eventueel een matrastopper op kan worden gelegd. Een boxspring combinatie gaat dan ook over het volledige plaatje: boxspringbodem, matras en eventueel matrastopper. Onze boxsprings zijn zo goedkoop, omdat wij ze in grote aantallen direct opkopen bij de fabrikant en daarom werken met lage marges. Zo profiteert u van lage prijzen!

Voordelen boxspring

Het grootste voordeel van een boxspring is toch wel de extra ondersteuning en slaapcomfort dat het meebrengt. U merkt het meteen als u er eentje uitprobeert in onze showroom. Daarbij is een boxspring vaak hoger dan een standaard bed, dus mensen kunnen makkelijker in en uit bed stappen met een boxspring combinatie.

De waardering van aktieboxspring.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 160 reviews.
Call Now Button