Boxspring Dordrecht

Van: €3.790,-

NU: €1895,-

Dordrecht / Voldoende op Voorraad

Geniet maximaal van televisie vanuit je bed met onze elegante boxspring met TV-lift Dordrecht. Dit stijlvolle meubelstuk tovert je slaapkamer om tot een oase van comfort en is afgewerkt met kwalitatieve meubelstof. Met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening laat je de TV moeiteloos oprijzen vanuit het chique voetbord en met dezelfde eenvoud laat je hem weer verdwijnen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Dordrecht Van €3.790,- NU €1895,-

Ervaar het summum van tv-kijken vanuit je bed met onze boxspring Dordrecht met TV-lift. Dit stijlvolle meubel brengt een vleugje luxe naar je slaapruimte en is met zorg bekleed met topkwaliteit meubelstof. Met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening laat je de TV moeiteloos verschijnen vanuit het chique voetbord en met hetzelfde gemak verdwijnt deze weer uit beeld.

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze Dordrecht boxspring kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voor nog veel meer hoog kwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 075 207 1069.

Call Now Button