Boxspring Dronten

Van: €1595,-

NU: €777,-

Dronten 

Ervaar het ultieme slaapcomfort van de complete 2-persoonsboxspring Dronten! Deze boxspring biedt een unieke balans tussen intense zachtheid en optimale ondersteuning. Speciaal ontwikkeld voor de meest veeleisende en moeilijke slapers. De koudschuim HR60 in de matrassen vangt alle oneffenheden van het lichaam op en past zich volledig aan de slaaphouding aan, mede dankzij de warmte van het eigen lichaam. De goed geventileerde boxen dragen bij aan het unieke slaapcomfort dat deze zeer comfortabele matrassen bieden. Bij de Dronten boxspring wordt elk lichaamsdeel precies voldoende ondersteund, zonder overbelasting of gebrek aan ondersteuning. Zowel de onderboxen als de matrassen zijn voorzien van een 9-zone micropocketkern, die in combinatie met een uitgebalanceerde ommanteling zorgt voor een uitmuntend slaapcomfort.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Dronten

Sale boxsprings

Bij Aktie Boxspring is er altijd een boxspring sale gaande. We produceren regelmatig grote partijen boxsprings direct bij eigen fabrikaat, waardoor we in staat zijn om deze bedden tegen scherpe prijzen aan te bieden. U kunt altijd rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Of u nu op zoek bent naar standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings of 1 persoons boxsprings, bij ons vindt u het allemaal. Onze boxspring sale loopt het hele jaar door.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Waar op letten bij de boxspring sale?

Het is zeker mogelijk om een standaardboxspring te kopen voor slechts een paar honderd euro, maar er zijn enkele aspecten waar u op moet letten. Het is belangrijk om te weten of de genoemde prijs inclusief matras en eventueel topmatras is. Daarnaast kan het zijn dat de genoemde prijs geldt voor een éénpersoonsbed, terwijl u juist op zoek bent naar een tweepersoonsbed. Bij Aktie Boxspring bieden wij altijd duidelijkheid over onze boxspring sale.

Kies uw ideale boxspring

In onze boxspring sale heeft u de keuze uit drie verschillende modellen boxsprings. De standaardboxsprings zijn de voordeligste opties. Deze combinatie bestaat uit een verende bodem op poten, een matras en eventueel een topmatras. Voor extra lichaamsondersteuning en geschiktheid bij rugklachten kunt u kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Hierbij is het hoofd- en soms ook het voeteneinde elektrisch verstelbaar.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button