Boxspring Edam

Van: €1998,-

NU: €999,-

Edam / Voldoende op Voorraad

Boxspring Edam

Onze elektrisch verstelbare boxspring Edam is een 1-persoons boxspring met een verstelbaar hoofd- en voeteneinde, uitgerust met Pocket specialcomfort® binnenvering. Deze binnenvering staat bekend om zijn uitstekende ventilatie en het 5 zone systeem dat erin is verwerkt. Hierdoor krijgt uw lichaam ondersteuning in 5 verschillende zones. De motor is een Dubbel gemotoriseerd Topline-electro systeem, wat ondanks de ingewikkelde naam zeer geruisloos is.

De boxspring wordt geleverd als complete set met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en kleuren stof en leatherlook.

 

Uitverkoop elektrische boxspring

Bij aktieboxspring.nl hebben we het hele jaar door verkoopacties, waaronder regelmatig onze elektrische boxspring combinaties. Deze boxsprings zijn gemakkelijk te bedienen met een druk op de knop, waardoor u het hoofd- en voeteneinde kunt aanpassen aan uw gewenste positie. Naast elektrisch verstelbare boxsprings bieden wij ook standaard boxsprings aan, die altijd in de uitverkoop zijn. Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken en ons volledige assortiment te bekijken!

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een beklede onderbodem waarop een matras en eventueel een matrastopper kunnen worden geplaatst. Onze boxspring combinaties omvatten dus de gehele set: boxspringbodem, matras en optioneel een matrastopper. Onze boxsprings zijn betaalbaar omdat we ze in grote hoeveelheden rechtstreeks bij de fabrikant inkopen en werken met lage marges. Hierdoor kunt u profiteren van lage prijzen!

Voordelen boxspring

Het grootste voordeel van een boxspring is het extra slaapcomfort en de extra ondersteuning die het biedt. Dit merkt u meteen wanneer u er een uitprobeert in onze showroom. Bovendien is een boxspring vaak hoger dan een standaard bed, waardoor het makkelijker is om in en uit bed te stappen.

Boxspring Edam
Call Now Button