Boxspring Eindhoven

Van: €1.790,-

NU: €895,-

Eindhoven / Voldoende op Voorraad

Beleef optimaal kijkplezier vanuit je bed met onze boxspring Eindhoven, uitgerust met een TV-lift. Dit verfijnde meubel tilt je slaapkamer naar een nieuw niveau van comfort en is bekleed met hoogwaardige stof. Gebruik de bijgeleverde draadloze afstandsbediening om je TV soepel te laten verschijnen vanuit het stijlvolle voetbord en laat hem even gemakkelijk weer verdwijnen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Eindhoven Van €1.790,- NU €895,-

Geniet van televisiekijken direct vanuit je bed, met de boxspring met TV-lift Eindhoven. Dit luxueuze stuk meubilair verrijkt je slaapomgeving en is bekleed met hoogwaardige meubelstof. Bedien de TV-lift eenvoudigweg met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening; met één druk op de knop verschijnt je TV uit het stijlvolle voetbord en verdwijnt net zo gemakkelijk weer uit het zicht.

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze Eindhoven boxspring kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voor nog veel meer hoog kwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 075 207 1069.

Call Now Button