Boxspring Enschede

Van: €1.998,-

NU: €999,-

Enschede  / Voldoende op Voorraad

Boxspring Enschede is een tweepersoons boxspring met originele Maestro® matrassen welke geschikt zijn voor iedereen die maar moeilijk in slaap komt en vaak geen goede houding weten te vinden. U heeft keuze uit 5 verschillende Maestro® hardheden verdeeld over 9 comfortzones. Daarbovenop heeft u nog keuze tussen verschillende matrastoppers: visco, latex of koudschuim. Deze boxspringcombinatie wordt geleverd geheel met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset.

Enschede Van €1.998,- NU €999,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Boxspring Enschede is momenteel erg sterk in prijs verlaagd, dit is uw kans om te profiteren van deze mooie aanbieding van aktieboxspring.nl. Deze boxspring Enschede is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat u optimaal van uw nachtrust kunt genieten en elke ochtend uitgerust en zorgeloos wakker wordt.

De boxspring Enschede is uitgerust met de origenele Maestro® matrassen. Deze matrassen zijn geschikt voor iedereen, het lang wakker liggen of het niet kunnen vinden van je draai om comfortabel in slaap te komen is met deze matrassen verleden tijd. Deze matrassen zijn beschikbaar in 5 verschillende hardheden en met 9 verschillende comfortzones.

Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de verschillende matrastoppers in visco, latex of koudschuim. Voor de aanbiedingsprijs heeft u niet alleen de boxspring maar de volledige combinatie met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset.

Deze boxspring is gericht op het verbeteren van het comfort tijdens uw nachtrust. Dit is iets wat u zeker zult merken als u de boxspring Enschede aanschaft. Benieuwd naar dit model? Kom gerust langs bij onze winkel in Oostzaan om hem te bezichtigen. Daar zullen de medewerkers van Aktieboxspring u met plezier en met onze expertise verder helpen.

Call Now Button