Boxspring Ermelo

Van: €1795,-

NU: €888,-

Ermelo 

Ontdek de Boxspring Ermelo met het originele Temp foam®: speciaal ontworpen voor veeleisende slapers. Geniet van uniek slaapcomfort dankzij de goed geventileerde boxen en zeer comfortabele matrassen. Ideaal voor mensen met spier-, rug-, gewrichts-, nekklachten en meer.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Ermelo

Geniet van een betere nachtrust op een boxspring

Als u ’s ochtends vermoeid wakker wordt, is het tijd om uw bed onder de loep te nemen. Als uw matras doorgezakt is en het voelt alsof u direct op de lattenbodem ligt, dan is het hoog tijd voor een nieuw bed. Aangezien u een groot deel van uw leven slapend doorbrengt, is het de moeite waard om te investeren in een goede nachtrust. Kies voor het comfort van een boxspring en word elke ochtend heerlijk uitgerust wakker.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Maar is een boxspring niet duur?

Dat hangt af van verschillende factoren: er zijn talloze modellen boxsprings op de markt. Zelfs een goede standaardboxspring hoeft echter niet kostbaar te zijn. U kunt al een tweepersoons boxspring van 180 cm breed, geschikt voor twee personen, in uw slaapkamer hebben staan voor een zeer redelijke prijs.

Waarom ligt een boxspring zo comfortabel?

Het comfort van een boxspring moet u zelf ervaren. Misschien heeft u al eens op een boxspringbed geslapen tijdens een verblijf in een luxe hotel. Het ligcomfort van een boxspringcombinatie komt voort uit de combinatie van een verend onderstel op poten (de boxspring zelf), een goed verend matras en eventueel een topmatras. Uw lichaam krijgt de juiste ondersteuning die het nodig heeft.

Andere voordelen van een boxspring

Naast het bieden van uitstekende ondersteuning, is een boxspringcombinatie ook bijzonder geschikt voor mensen met rug- of andere lichamelijke klachten. Bovendien is een boxspring hoger dan een standaardbed, waardoor in- en uitstappen eenvoudiger wordt. Een boxspring is een waardevolle investering voor uw toekomst. U kunt ook kiezen voor extra comfort met een elektrische boxspring, die verstelbare hoofd- en voeteneinden biedt voor ultiem gemak in uw slaapkamer.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button