FYSIOKING PRO NU €998,-

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”qc_product”] 

Complete 2-persoonsboxspring Fysioking Pro met Comfortalero®

Deze Fysioking Pro is zeer comfortabele uitmuntend geventileerde binnenvering boxspring heeft naast zijn Comfortalero® binnenvering ook een 5 zone comfort systeem . Deze comfortzones zorgen voor een optimaal balans van het lichaam.

De ergonomische Sego ventilatie kanalen voorzien u van een buitengewoon aangename verluchting om transparatievocht maximaal tegen te gaan.

Deze boxspringcombinatie is zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of andere pijnen.

Geheel compleet met Hoofdbord, potenset en matrastopper.

Leverbaar in:  –

–          Verschillende lengte en breedte maten.

–          Verschillende stof en leder kleuren.

 

 

VAN € 1898,-
 NU € 998,-

 

AllezWonen– Medisch erkende boxspringcombinatie

Bij AllezWonen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een medisch erkende boxspringcombinatie. Wij beschikken over een groot assortiment aan medisch erkende boxsprings, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken.

Boxspring versus boxspringcombinatie

De meeste mensen halen de woorden boxspring en boxspringcombinatie door elkaar. Toch zijn het twee heel verschillende woorden met verschillende betekenissen. Een boxspring is enkel de bedbodem, terwijl de boxspringcombinatie bestaat uit de volgende onderdelen:
– een boxspringbodem op pootjes
– een matras
– eventueel een topmatras

De boxspringcombinatie is dus een geheel bed, waar alleen nog linnengoed, kussens en een dekbed bij gekocht moeten worden. De boxspringbodem zelf bestaat uit een beklede bak van hout of metaal die op pootjes staat. In deze bodem zit een bonellvering, een vering die er in combinatie met de matrasvering voor zorgt dat het een heel zacht bed is.
Bovenop de boxspringbodem komt een matras te liggen en, indien gewenst, ook nog een topmatras. De boxspringcombinatie kan desgewenst ook nog uitgebreid worden met een hoofd- en/of voetenbord.

Medisch erkende boxspringcombinatie

Omdat mensen steeds ouder worden, kampen veel oudere mensen ook met medische klachten. Ze kunnen moeilijker uit bed komen, kunnen vaak niet urenlang in dezelfde houding liggen en dergelijke. Bij AllezWonen kunt u vanaf nu ook terecht voor medisch erkende aktieboxspring. Dit zijn boxsprings die medisch erkend zijn, voor mensen met medische problemen.

Ook voor eventuele thuiszorg of thuisverpleging is een medisch erkende boxspringcombinatie een groot voordeel. Zij kunnen volgens de cao-voorschriften staan en werken, en u toch optimaal verzorgen. Doordat het bed in hoogte verstelbaar is, krijgt uw hulp geen last van de rug en hoeven zij hun (én uw) lichaam minder te belasten om u de verzorging te geven die u nodig heeft.

Voordelen en nadelen

Boxsprings hebben zowel voor- als nadelen, maar dat is met elk bed, elk matras en elk ander product zo. Een aantal voorbeelden waardoor mensen een boxspring als voordeel zien, zijn onder andere dat de boxspringcombinatie is hoger dan andere matras-bedbodemcombinaties. Zeker voor oudere mensen of mensen die slecht ter been zijn of kampen met rugklachten, kan een hoger bed helpen om makkelijker in- en uit bed te stappen. De medisch erkende boxspring is een groot voordeel ten opzichte van andere bedden en zelfs andere aktieboxspring. Doordat de medisch erkende boxspringcombinatie ook in hoogte verstelbaar is, kunt u – indien u verzorging nodig heeft – makkelijker geholpen worden door uw naasten of door de wijkverpleging.

Waar voordelen zijn, zijn ook nadelen. Zo is de stoffen bekleding van de boxspring lastig stofvrij te houden, wat zeker een groot nadeel is voor mensen met een stofmijtallergie. Ook zijn vlekken op de stoffen bekleding moeilijker te verwijderen. De stoffen bekleding kan, als het te lang of regelmatig in zonlicht staat, gaan verkleuren en verbleken in het zonlicht. Als u een medisch erkende boxspring wilt aanschaffen, kan de prijs een probleem zijn. Doordat er een medische goedkeuring op rust, zijn de boxsprings hoger van prijs en niet iedereen kan dat betalen.

Alles snel leverbaar

Bij AllezWonen hebben wij alle aktieboxspring, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken op voorraad. Ook kunt u bij ons terecht voor nachtkastjes en nachtlampjes.
Dit alles is snel leverbaar, u hoeft dus niet lang te wachten om te kunnen genieten van een gezonde en goede nachtrust, wat u zowel lichamelijk als geestelijk ten goede komt.

Onze deskundige medewerkers lopen door de showroom heen en staan altijd klaar om u te helpen. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bepaalde boxspring hebben? Het personeel bij Allez wonen & slapen zal u altijd helpen, zodat u als een tevreden klant onze showroom weer verlaat.

Aktie

Omdat wij alles in grote partijen opkopen, krijgen wij hier korting voor. Wij willen u graag laten meeprofiteren van onze kortingen, vandaar dat wij blijvende acties hebben. U betaalt bij AllezWonen altijd minder voor een medisch erkende boxspringcombinatie en andere artikelen uit ons assortiment, dan dat u bij onze concurrent doet![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button