Boxspring Groningen

Van: €1.332,-

NU: €666,-

Groningen  / Voldoende op Voorraad

Onze boxspring Groningen is een complete twee persoonsboxspring. Deze ultraclima boxspring is uniek met zijn comfortabele zonesysteem. U heeft tevens keuze uit drie verschillende matrassen uit de Expert NASA class collection®.

Groningen Van €1.332,- NU €666,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook. 

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Naast het feit dat het een boxspring is die veel ondersteuning biedt tijdens het slapen of liggen, is het ook een boxspring die mooi oogt in de slaapkamer. Geef uw slaapkamer een luxe nieuwe look met boxspring Groningen. Een eenvoudig ogende boxspring die een luxe en moderne uitstraling heeft. Boxspring Groningen zorgt ervoor dat uw slaapkamer in een oogopslag een volledig nieuwe look krijgt, de boxspring past in iedere woonstijl. Boxspring Groningen is strak afgewerkt met een hoofdbord die een glooiend patroon heeft. Het glooiende patroon maakt de boxspring helemaal af en zorgt ervoor dat de moderne look er helemaal vanaf straalt.

Boxspring Groningen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat u altijd de boxspring kan kiezen die bij u past! Door de keuze uit 3 verschillende matrassen uit de Expert NASA class collection heeft u altijd de juiste ondersteuning die bij uw wensen past. Het lichaam wordt perfect ondersteund door de matrassen uit de Expert NASA class collection, zonder dat de zachtheid van het matras erop achteruitgaat.

Bij aktieboxspring.nl vindt u een ruim assortiment tweepersoonsboxsprings tegen een scherpe prijs. Aktieboxspring koopt de boxsprings direct in van eigen fabrikant, waardoor u altijd bent verzekerd van de laagste prijs!

Call Now Button