Boxspring Haarlem

Van: €898,-

NU: €555,-

Haarlem  / Voldoende op Voorraad

Haarlem is een complete boxspring-combinatie. Daarbovenop is de Haarlem boxspring-combinatie ook nog in Exedeluxe®  uitgevoerd. Deze boxpsring-combinatie bestaat uit twee boxen en een tweepersoonsmatras van maar liefst 18 cm dik! Daar komt er nog een Exedeluxe®  matrastopper bij! De boxspring-combinatie wordt daarna helemaal compleet gemaakt met een hoofdbord. Er zit een Bonell binnenvering in het matras wat wordt gekenmerkt door uitstekend ligcomfort.

Boxspring geheel compleet geleverd met matras, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende stof kleuren.

Haarlem Van €898,- NU €555,-

aktieboxspring.nl werkt met een ruim aantal mooie aanbiedingen, waaronder die van onze Haarlem boxspring. Onze Haarlem is een complete en luxueuze boxspring-combinatie. Hierbij zitten twee onderboxen, een matras van 18 cm dikte met Bonell binnenvering, een mooi hoofdbord en een potenset. De levering van deze boxspring-combinatie is in verschillende afmetingen en kleuren mogelijk.

Komboxsprings vergelijken in onze outlet

Voor de Haarlem en andere boxsprings uit ons ruime assortiment kunt u een bezoekje brengen aan onze bedden outlet in Oostzaan. Hier kunt u in onze showroom verschillende soorten boxsprings met elkaar vergelijken. Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit de regio van Amsterdam. Benieuwd geworden naar onze aanbiedingen? Bekijk en vergelijk ons hele assortiment in onze winkel!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Waarom aktieboxspring.nl zo goedkoop is?

Ik hoor u al denken; “hoe kan het dat aktieboxspring.nl zulke lage prijzen hanteert?”. Het antwoord is simpel: wij leveren direct en in grote aantallen vanuit onze eigen fabriek tegen een lage marge. Daarbij profiteren wij van voordelige (faillissement)partij verkopen waar we kunnen. Bij ons vindt u dus regelmatig boxsprings in de uitverkoop!

Boxsprings: de voordelen

Het is wetenschappelijk bewezen dat slapen op een boxspring-combinatie bevorderlijker is voor slaapcomfort dan slapen op een standaard bed. Een boxspring biedt in combinatie met een of meer matrassen de beste ondersteuning voor uw lichaam. Daarbij is een boxspring hoger dan een standaard bed, wat het in en uit bed komen een stuk gemakkelijker maakt. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of mensen die kampen met een blessure. Boxsprings beschikken overigens ook nog van goed ventilerende eigenschappen.

Welke boxspring kiest u?

Er is ontzettend veel keuze uit het ruime assortiment van aktieboxspring.nl. Om deze keuze voor u gemakkelijker te maken, nodigen wij u graag uit in onze boxspring outlet in Oostzaan. Hier kunt u alle boxsprings uit ons assortiment bekijken en vergelijken, zodat u de perfecte boxspring kunt vinden. De meeste van onze boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar. Aarzel niet en kom langs!

Uitverkoop

Heeft u het al gehoord? Het is uitverkoop bij aktieboxspring.nl! Onze voordelige boxsprings zijn nu dus nóg goedkoper! Sommige kortingen kunnen oplopen tot wel 70%!

Call Now Button