Boxspring Heerde

Van: €1795,-

NU: €888,-

Heerde 

Boxspring Heerde met het luxe HR matras® biedt ultiem slaapcomfort. Speciaal ontwikkeld voor veeleisende slapers, is het ideaal voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en andere pijnen. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Box spring Heerde

De opkomst van boxspringbedden is de laatste tijd niet onopgemerkt gebleven. Overal zie je aanbiedingen voor goedkope boxsprings. Maar wat maakt een boxspring eigenlijk zo speciaal? En is het echt waar dat je beter slaapt op een boxspring dan op een standaard bed? We hebben het voor u uitgezocht.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een combinatie van een stevig matras en een veerkrachtige onderbox waarop het matras rust. Het draait allemaal om de juiste vering, zowel van het matras als van de box. Deze combinatie zorgt voor uitstekende ondersteuning van uw lichaam, waardoor u elke ochtend uitgerust wakker wordt.

Afmetingen

Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel voor eenpersoons- als tweepersoonsbedden. Bij Aktie Boxspring bieden we ook verschillende lengtematen aan, zodat u een boxspring kunt kiezen die perfect past bij uw lengte. Het oppervlak van de boxspringcombinatie is gelijk aan het oppervlak van het matras, zonder zijwanden. U kunt er echter voor kiezen om een hoofd- en voetbord toe te voegen voor een completere uitstraling.

Verschillende modellen

Naast de standaard boxspring zijn er ook andere modellen beschikbaar, zoals de elektrisch verstelbare boxspring. Met één druk op de knop kunt u de hoogte van het hoofd- en voeteneinde van deze boxsprings aanpassen, ideaal om een boek te lezen of een film te kijken voordat u gaat slapen. Deze boxsprings bieden extra ondersteuning voor het lichaam en worden aanbevolen voor mensen met rug- of andere lichamelijke klachten. Welke boxspring u ook kiest, elk model is hoger dan een standaard bed, wat het gemakkelijker maakt om in en uit bed te stappen, vooral voor mensen die minder mobiel zijn.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button