Boxspring Heerhugowaard

Van: €1776,-

NU: €888,-

Heerhugowaard  / Voldoende op Voorraad

Boxspring Heerhugowaard is een complete tweepersoons boxspring. De combinatie van de goed ventilerende eigenschappen van boxspring Heerhugowaard en de NASA traagschuimlaag van het matras zorgen voor de ultieme balans tussen ondersteuning en zachtheid. De ventilerende en verende eigenschappen van de onderbox zorgen voor de ondersteuning en de traagschuimlaag van het matras zorgt voor de zachtheid. Elk lichaamsdeel word perfect ondersteund bij boxspring Heerhugowaard, zonder dat het comfortniveau omlaag wordt gehaald. Zowel de onderboxen als de matrassen beschikken over een 9 zone micropocketkern, wat een uitstekend slaapcomfort garandeert.

 

Heerhugowaard Van €1.776,- NU €888,-

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook. Iedere afwijkende maat leverbaar door levering vanuit onze eigen fabriek. 

Sale boxsprings

Bij aktieboxspring.nl is er altijd uitverkoop. Wij kopen grote hoeveelheden boxsprings in direct bij de fabrikant, waardoor we kunnen profiteren van lage marges. Hierdoor hanteren wij voor onze klanten portemonnee-vriendelijke prijzen. Ons assortiment bestaat uit standaardboxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings en deze zijn het hele jaar door in de aanbieding!

Boxspring sale: waar op letten?

Het is zeker mogelijk om een standaardboxspring aan te schaffen voor een paar honderd euro, maar het is toch belangrijk om daarbij te kijken naar een paar dingen. Bijvoorbeeld of de genoemde prijs wel voor de door u gewenste afmeting is en of er een matras of matrastopper bij zit. Ook zit een hoofd- en/of voetenbord niet altijd inbegrepen. Bij aktieboxspring.nl zijn wij altijd zeer transparant over de prijzen die wij hanteren, zodat er geen onduidelijkheid kan ontstaan.

Kies uw type boxspring

In ons assortiment vindt u drie verschillende categorieën boxsprings: standaardboxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings. Onze standaardboxsprings zijn de goedkoopte van de drie en komen met een verende onderbodem met poten, een matras en eventueel een matrastopper. Bij een elektrisch verstelbare boxspring heeft u de mogelijkheid om het hoofd- en voeteneind te verstellen voor extra comfort.

Call Now Button