Na 30 dagen betalen via klarna

30 DAGEN PROEFSLAAP GARANTIE

 

30 DAGEN PROEFSLAAP GARANTIE!

 

Boxspring Heerhugowaard

Van: €1776,-

NU: €888,-

Heerhugowaard  / Voldoende op Voorraad

 

Boxspring Heerhugowaard is een complete tweepersoons boxspring met een medische erkenning. De combinatie van de goed ventilerende eigenschappen van boxspring Heerhugowaard en de NASA traagschuimlaag van het matras zorgen voor de ultieme balans tussen ondersteuning en zachtheid. De ventilerende en verende eigenschappen van de onderbox zorgen voor de ondersteuning en de traagschuimlaag van het matras zorgt voor de zachtheid. Deze boxspringcombinatie is dus zeer aan te raden voor slechte slapers die vaak moeite hebben met in slaap komen. Elk lichaamsdeel word perfect ondersteund bij boxspring Heerhugowaard, zonder dat het comfortniveau omlaag wordt gehaald. Zowel de onderboxen als de matrassen beschikken over een 9 zone micropocketkern, wat een uitstekend slaapcomfort garandeert.

 

Heerhugowaard Van €1.776,- NU €888,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen! Iedere afwijkende maat leverbaar door levering vanuit onze eigen fabriek. 

Sale boxsprings

Bij aktieboxspring.nl is er altijd uitverkoop. Wij kopen grote hoeveelheden boxsprings in direct bij de fabrikant, waardoor we kunnen profiteren van lage marges. Hierdoor hanteren wij voor onze klanten portemonnee-vriendelijke prijzen. Ons assortiment bestaat uit standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en medisch erkende boxsprings en deze zijn het hele jaar door in de aanbieding!

Boxspring sale: waar op letten?

Het is zeker mogelijk om een standaardboxspring aan te schaffen voor een paar honderd euro, maar het is toch belangrijk om daarbij te kijken naar een paar dingen. Bijvoorbeeld of de genoemde prijs wel voor de door u gewenste afmeting is en of er een matras of matrastopper bij zit. Ook zit een hoofd- en/of voetenbord niet altijd inbegrepen. Bij aktieboxspring.nl zijn wij altijd zeer transparant over de prijzen die wij hanteren, zodat er geen onduidelijkheid kan ontstaan.

Kies uw type boxspring

In ons assortiment vindt u drie verschillende categorieën boxsprings: standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en medisch erkende boxsprings. Onze standaardboxsprings zijn de goedkoopte van de drie en komen met een verende onderbodem met poten, een matras en eventueel een matrastopper. Bij een elektrisch verstelbare boxspring heeft u de mogelijkheid om het hoofd- en voeteneind te verstellen voor extra comfort. Een medisch erkende boxspring zijn duurder dan de andere twee soorten boxsprings, maar deze biedt wel de beste lichaamsondersteuning en is zeer geschikt voor mensen met rugklachten of andere lichaamsklachten gerelateerd aan slaaphouding.

Call Now Button
De waardering van aktieboxspring.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 22 reviews.