Boxspring Hoorn

Van: €698,-

NU: €444,-

Hoorn  / Voldoende op Voorraad

Hoorn boxspring, aktieboxspring.nl bewijst weer wie de meest voordelige en goedkoopste boxspringzaak van Nederland is.

Geheel complete boxspring incl. onderboxen, 2-persoonsmatras, potenset en hoofdbord.

Basis boxspring Van: €698,- NU €444,-

De goedkoopste boxspring in ons ruime assortiment is deze Hoorn boxspring. U heeft hem al in uw kamer staan voor €444,-. Kom langs in onze beddenzaak in Oostzaan voor deze en nog veel meer boxspring bedden. In onze beddenwinkel in Oostzaan vind u ook andere toebehoren, zoals matrassen, dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Dus voor de goedkope en complete boxsprings kunt u terecht bij aktieboxspring.nl

Waarom zijn wij de goedkoopste?

Wij krijgen regelmatig de vraag van onze klanten hoe het kan dat wij onze boxspring bedden zo goedkoop kunnen aanbieden. Dat komt doordat wij onze bedden rechtstreeks in bij onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij grote hoeveelheden kopen voor een lagere prijs. Daarbij profiteren wij regelmatig van goedkope inkoopmogelijkheden van grote hoeveelheden materialen, door bijvoorbeeld als gevolg van een faillissement van een bedrijf.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Boxspring of boxspringcombinatie?

Wat is nu het verschil tussen een boxspring en een boxspringcombinatie? Een boxspring is het verende onderstel waar een matras (en eventueel een topmatras) op geplaatst hoort te worden. Een boxspringcombinatie is een boxspring inclusief een matras en eventueel een topmatras.

Deze goedkope Hoorn boxspring is een simpel en duurzaam exemplaar. Hiermee maakt u uw boxspring-combinatie gemakkelijk compleet! Is een standaardboxspring niet wat u zoekt? Dan kunt u bij ons ook terecht voor prijsvriendelijke verstelbare boxsprings!

Waarom kiezen voor een boxspring?

U profiteert van de hoogte van een boxspring-combinatie. Deze is namelijk iets hoger dan een normaal bed.

Ervaar het comfort

Wij nodigen u uit in onze showroom in Oostzaan. Kom langs en ervaar het comfort van ons ruime boxspring assortiment!

Call Now Button