Boxspring IJmuiden

Van: €688,-

NU: €444,-

IJmuiden  / Voldoende op Voorraad

IJmuiden

IJmuiden Eenpersoons Opbergboxspring

Deze boxspring beschikt over een praktische opbergruimte die zeer gebruiksvriendelijk is. Dankzij geavanceerde veerscharnieren kan het matras en de bodem moeiteloos omhoog worden geklapt, waardoor er extra opbergruimte ontstaat die kan dienen als kast in de slaapkamer.

De onderboxen van de boxspring-combinatie IJmuiden zijn voorzien van het Airboxx-systeem™, wat zorgt voor een goede ventilatie. Het massief houten frame biedt stevige ondersteuning en is bekleed met comfortabel koudschuim HR en een dacron van 110 gr per/m². De boxspring is bekleed met hoogwaardige katoenen geweven stof en heeft een extra opbergruimte onder de matrassen om beddengoed en kleding op te bergen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

 

IJmuiden Van €688,- NU €444,-

SupraSpringmatt®

De SupraSpringmatt® HR Pocketvering 500 v/m matrassen hebben een koudschuim HR top- en onderlaag en een pocketverenkern met 500 veren per vierkante meter. Ze zijn voorzien van 7 drukverlagende comfortzones die steun bieden waar het lichaam minder weegt en zachter zijn bijvoorbeeld bij de schouderzone en het onderste gedeelte van de rug. De matrassen hebben een elastische, hygiënische en volledig anti-allergische stretch tijk met Sensity beschermlaag en zijn volledig afneembaar en wasbaar.

De topmatras Excite HR koudschuim zorgt voor een uitstekende nachtrust en heeft een opencelstructuur die zorgt voor goede ventilatie en vochtregulatie. De tijk is anti-huisstofmijt en anti-allergisch.

 

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze IJmuiden boxspring kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voor nog veel meer hoog kwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 075 207 1069.  

IJmuiden
Call Now Button