Boxspring IJsselstein

Van: €1595,-

NU: €777,-

IJsselstein 

Volledige 2-persoons boxspringset met speciale comfortabele pocket Specialcomfort®. Deze buitengewoon comfortabele boxspringcombinatie biedt niet alleen het voordeel van de pocket Specialcomfort®, maar ook uitstekende ventilatie. Het is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van rugklachten, spierklachten, nekklachten en/of circulatiestoornissen. Maar natuurlijk is het ook ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een uiterst comfortabele en hoogwaardige boxspring tegen een zeer concurrerende prijs!

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring IJsselstein

Bij Aktie Boxspring kunt u een uitgebreide collectie van hoogwaardige boxsprings ontdekken. In onze showroom vindt u niet alleen standaardboxsprings, maar ook elektrisch verstelbare modellen. Door directe productie vanuit eigen fabriek kunnen wij deze bedden aanbieden tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Daarnaast hebben wij altijd prachtige boxsprings in de uitverkoop, zodat u kunt profiteren van geweldige aanbiedingen.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Wat is een boxspring?

Wellicht heeft u al eens ervaren hoe comfortabel een boxspring is tijdens uw verblijf in diverse hotels. Een boxspring bestaat in feite uit een veerkrachtige basis op poten. Boven op deze boxspring wordt een matras geplaatst, eventueel aangevuld met een topmatras. Sommige boxsprings bieden de mogelijkheid om het hoofd- en voeteneinde te verstellen. Daarnaast kunt u uw boxspring uitbreiden met een hoofd- of voetenbord naar uw persoonlijke smaak.

Ideaal bij rugproblemen

Dankzij de combinatie van een boxspring met een goed veerkrachtig matras profiteert u van uitstekende ondersteuning voor uw rug. Indien u last heeft van ernstige rugklachten, is een erkende boxspring de ideale oplossing. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over het type bed dat het beste bij uw behoeften past. Een bijkomend voordeel van een boxspringcombinatie is de iets hogere instaphoogte, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Daarom is een boxspring een waardevolle investering, vooral naarmate u ouder wordt.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button