Boxspring Ilpendam

Van: €1332,-

NU: €666,-

Ilpendam / Voldoende op Voorraad

Boxspring Ilpendam

Onze elektrisch verstelbare boxspring Ilpendam is een 1-persoons boxspring met een verstelbaar hoofd- en voeteneinde, uitgerust met Pocket specialcomfort® binnenvering. Deze binnenvering wordt gekenmerkt door zeer goede ventilatie, maar ook door het 5 zone systeem dat erin zit. Hierdoor wordt uw lichaam in 5 verschillende zones ondersteund. De motor is een Dubbel gemotoriseerd Topline-electro systeem en ondanks de ingewikkelde naam zeer geruisloos.

De complete boxspring wordt geleverd met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset en is leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook.

Uitverkoop elektrische boxspring

Bij Aktieboxspring.nl hebben we het hele jaar door uitverkoop, ook voor onze elektrische boxspring combinaties. Met één druk op de knop kunt u uw hoofd- en voeteneinde in de gewenste positie verstellen. Naast elektrisch verstelbare boxsprings bieden wij ook standaard boxsprings aan die ook altijd in de uitverkoop zijn. Kom gerust langs in onze showroom om ons assortiment te bekijken.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een beklede onderbodem waarop een matras en eventueel een matrastopper kan worden geplaatst. Onze boxsprings zijn zeer betaalbaar omdat we grote aantallen rechtstreeks van de fabrikant opkopen en daarom met lage marges werken.

Voordelen boxspring

Het grootste voordeel van een boxspring is het extra slaapcomfort en de ondersteuning die het biedt. U kunt dit zelf ervaren door een bezoek te brengen aan onze showroom. Bovendien is een boxspring vaak hoger dan een standaard bed, waardoor het gemakkelijker is om in en uit bed te stappen.

Boxspring Ilpendam
Call Now Button