Boxspring Leiden

Van: €2295,-

NU: €1111,-

Leiden 

Ervaar de unieke balans tussen intense zachtheid en optimale ondersteuning met de boxspring Leiden! Deze complete 2-persoonsboxspring is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moeilijke slaper. De Koudschuim HR60 past zich volledig aan uw slaaphouding aan, waarbij de warmte van uw eigen lichaam alle oneffenheden perfect opvangt. De combinatie van deze zeer comfortabele matrassen en goed geventileerde boxen zorgt voor een buitengewoon slaapcomfort. De conformiteit van het matras speelt een doorslaggevende rol in het bieden van de juiste ondersteuning aan uw lichaam. Met de Leiden boxspring combinatie wordt elk lichaamsdeel voldoende ondersteund, zonder overbelasting of tekortkomingen. Zowel de onderboxen als de matrassen zijn voorzien van een 9 zonnen micropocketkern.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Leiden

Ontdek onze boxspring sale bij Aktie Boxspring!

Wij produceren regelmatig grote partijen boxsprings in eigen fabriek, waardoor we u bedden kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Bij ons vindt u standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persoons boxsprings. Onze boxspring sale loopt het hele jaar door, dus u kunt altijd profiteren van geweldige aanbiedingen.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Waar moet u op letten tijdens onze boxspring sale?

Let goed op of de genoemde prijs inclusief matras en eventueel topmatras is. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de genoemde prijs geldt voor een éénpersoonsbed of een tweepersoonsbed, afhankelijk van uw behoeften. Bij Aktie Boxspring zorgen we altijd voor duidelijkheid en transparantie over onze sale boxsprings.

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende modellen boxsprings. De standaardboxsprings zijn de meest voordelige opties en bestaan uit een verende bodem op poten met een matras en eventueel een topmatras. Als u extra lichaamsondersteuning nodig heeft, kunt u kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring waarbij het hoofd- en soms ook het voeteneinde elektrisch verstelbaar zijn. Deze boxsprings zijn ideaal voor mensen met rugklachten.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button