Boxspring Lisse

Van: €1095,-

NU: €555,-

Lisse 

Boxspring Lisse: de oplossing voor veeleisende slapers. Inclusief Supra comfort foam® voor optimaal slaapcomfort. Geschikt voor mensen met rug-, spier-, nek-, gewrichts- en andere pijnen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Lisse

Een boxspringcombinatie is een veelzijdige keuze voor elke slaapkamer

Als u op zoek bent naar een nieuw bed, overweeg dan zeker een boxspringcombinatie. Het is een misvatting dat een boxspring duur moet zijn, want er zijn betaalbare opties beschikbaar. Bovendien past een boxspring qua formaat en uiterlijk perfect in vrijwel elke slaapkamer. Bezoek uw lokale beddenzaak of een gespecialiseerde boxspringdealer om een boxspring te vinden die precies aan uw wensen voldoet, of het nu een 1-persoons of 2-persoons bed is.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Een veelzijdige keuze die bij elk interieur past

Een boxspringcombinatie heeft een robuust uiterlijk dat lijkt op gestapelde matrassen op pootjes. Dit tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat de boxspring perfect past bij elk type slaapkamerinterieur, of het nu klassiek of modern is. Bovendien kunt u de bekleding van de boxspring aanpassen aan uw persoonlijke smaak door te kiezen uit verschillende kleuren en materialen.

Compact en ruimtebesparend

Een groot voordeel van een boxspringcombinatie is dat het geen zijwanden heeft. Het hoofd- en voeteneind kunnen optioneel worden toegevoegd. Hierdoor kan de boxspring hetzelfde oppervlak innemen als het matras zelf, waardoor het bed compacter is dan een standaardbed. Dit maakt het ideaal voor kleinere slaapkamers waar elke centimeter telt.

Diverse modellen om uit te kiezen

Naast de standaardboxsprings, bestaande uit de boxspringbodem en het matras, kunt u ook kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Met een druk op de knop kunt u de hoogte van het hoofd- of voeteneind aanpassen, waardoor u de perfecte positie kunt vinden voor maximaal comfort. Deze elektrisch verstelbare boxsprings zijn met name aan te raden voor mensen met rug- en andere lichamelijke klachten. Ongeacht het type boxspring dat u kiest, bieden ze allemaal het voordeel van een verhoogde hoogte, waardoor in en uit bed stappen moeiteloos is.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button