Boxspring Loenen

Van: €1095,-

NU: €555,-

Loenen 

Boxspring Loenen biedt een uniek slaapcomfort dat wordt aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen. Met het originele NASA traagschuim® zorgt deze boxspring voor een optimale ondersteuning en is het ideaal voor veeleisende of moeilijke slapers. Mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten en andere pijnen zullen de voordelen van deze boxspring zeker waarderen.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Boxspring Loenen

Wil je echt ervaren of je beter slaapt op een boxspring?

Boxspringbedden zijn veel meer dan alleen een trend – ze bieden daadwerkelijk een verbeterde slaapervaring. Om het verschil tussen een boxspringcombinatie en een gewoon bed te begrijpen, is het aan te raden om zelf op een boxspringbed te gaan liggen. Bezoek een gerenommeerde beddenspeciaalzaak waar je verschillende bedden kunt uitproberen en vergelijken in hun showroom.

1239 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Wat maakt een boxspringbed zo speciaal?

Het belangrijkste voordeel van een boxspring is ongetwijfeld het slaapcomfort dat het biedt. Zelfs de meest betaalbare boxspring overtreft vaak de slaapervaring van de meeste standaardbedden. Een boxspringbed bestaat uit een combinatie van een veerkrachtige boxspringbodem op poten en één of meerdere matrassen, wat zorgt voor uitstekende ondersteuning van het lichaam.

Naast het verbeterde slaapcomfort biedt een boxspring nog andere voordelen

De ondersteuning die een boxspring biedt is ideaal voor mensen met rugklachten. Bovendien zijn er verschillende modellen boxsprings verkrijgbaar. Een extra voordeel van een boxspringbed is de verhoogde instaphoogte, waardoor het in- en uitstappen gemakkelijker is, vooral voor mensen die moeite hebben met mobiliteit. Een boxspringbed heeft ook een open structuur, waardoor een goede ventilatie van het matras wordt bevorderd.

Welk model moet je kiezen?

Naast standaardboxsprings zijn er ook elektrisch verstelbare boxsprings beschikbaar. Met een elektrische boxspring kun je eenvoudig de hoogte van het hoofd- en voeteneind aanpassen met een druk op de knop. Hoewel elektrische boxsprings iets duurder kunnen zijn dan standaardboxsprings, zijn er vaak aantrekkelijke aanbiedingen te vinden vanwege het brede aanbod bij Aktie Boxspring.

Kom langs in de showroom!

Als u op zoek bent naar een goedkope boxspring, kom dan naar Aktie Boxspring. Ontdek onze geweldige aanbiedingen en vind de perfecte boxspring die bij uw wensen en budget past. We zorgen ervoor dat u comfortabel kunt slapen zonder uw bankrekening te plunderen. Wees er snel bij, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts voor een beperkte tijd geldig.

Call Now Button