Boxspring Maastricht

Van: €2.990,-

NU: €1495,-

Maastricht / Voldoende op Voorraad

Geniet van het hoogste kijkgenot in je bed met onze Maastricht boxspring voorzien van een TV-lift. Dit verfijnde meubel maakt van je slaapkamer een toonbeeld van comfort en is bekleed met de beste meubelstof. Dankzij de bijgeleverde draadloze afstandsbediening tover je jouw TV vlot tevoorschijn vanuit het elegante voetbord en laat je hem net zo makkelijk weer zakken.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

Maastricht Van €2.990,- NU €1495,-

Ervaar het summum van tv-kijken vanuit je bed met onze boxspring Maastricht met TV-lift. Dit stijlvolle meubel brengt een vleugje luxe naar je slaapruimte en is met zorg bekleed met topkwaliteit meubelstof. Met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening laat je de TV moeiteloos verschijnen vanuit het chique voetbord en met hetzelfde gemak verdwijnt deze weer uit beeld.

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze Maastricht boxspring kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voor nog veel meer hoog kwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 075 207 1069.

Call Now Button