Boxspring Mijdrecht 

Van: €1.332,-

NU: €666,-

Mijdrecht / Voldoende op Voorraad

Mijdrecht

Mijdrecht Eenpersoons Opbergboxspring

Deze boxspring is uitgerust met een handige opbergruimte die eenvoudig te bereiken is. Dankzij de geavanceerde veerscharnieren klapt het matras inclusief de bodem met gemak omhoog, waardoor er een grote ruimte ter beschikking komt die als extra kast kan fungeren in uw slaapkamer.

De onderbox van de boxspring-combinatie Mijdrecht zijn sterk, stabiel en bieden uitstekende ondersteuning en comfort aan het matras. Het frame is opgebouwd uit massief hout en beschikt over een uniek goed ventilerend Airboxx-systeem™. De boxspring is verder gestoffeerd met een kwalitatief zeer goede katoen geweven stof. Wat de Mijdrecht extra bijzonder maakt, is de opbergruimte onder de matrassen die gebruikt kan worden voor het opbergen van beddengoed en kleding.

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit verschillende kleuren stof en leatherlook

 

Mijdrecht Van €688,- NU €444,-

SupraSpringmatt®

De SupraSpringmatt® pocketveringmatrassen van de Boxspring Mijdrecht zijn voorzien van een koudschuim HR top en onderlaag en een pocketverenkern met 500 veren per vierkante meter. Het koudschuim zorgt voor optimale ondersteuning en een soepel ligcomfort door een goed aanpassingsvermogen. De 7 drukverlagende comfortzones maken de SupraSpringmatt® 500 veren per vierkante meter pocketveringmatrassen steviger waar het lichaam minder weegt en juist zachter bij bijvoorbeeld de schouderzone en het onderste gedeelte van de rug.

De topmatras Excite HR koudschuim zorgt voor een uitstekende nachtrust en heeft een opencelstructuur die zorgt voor goede ventilatie en vochtregulatie. De tijk is anti-huisstofmijt en anti-allergisch.

 

Kom langs bij aktieboxspring.nl

Naast onze Mijdrecht boxspring kunt u bij aktieboxspring.nl terecht voor nog veel meer hoog kwalitatieve boxsprings en bijbehorende producten! Bekijk en vergelijk ons volledige assortiment in onze showroom in Oostzaan! Onze showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele regio, zoals vanuit Zaandam, Amsterdam, en Purmerend!

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

Wij rekenen lage marges

Hoe kan het nu dat wij met zulke lage prijzen werken? Het antwoord is simpel: aktieboxspring.nl koopt grote aantallen in uit de eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij met lage marges rekenen. Verder kopen wij regelmatig voordelige faillissementspartijen op. Dankzij dit alles, kunnen wij u de beste boxsprings tegen een zeer portemonnee-vriendelijke aanbieden!

Meer informatie nodig?

In onze winkel in Oostzaan kunt u altijd terecht met al uw vragen. Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van boxsprings en leveren daarom uitstekend advies. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op: 075 207 1069.

Mijdrecht
Call Now Button