Boxspring Nijmegen

Van: €3.110,-

NU: €1.555,-

Nijmegen / Voldoende op Voorraad

Tweepersoons boxspring Nijmegen is elektrisch verstelbaar aan het hoofd- en voeteneinde. Complete tweepersoonsboxspring met micropocketvering NASA traagschuim matrassen Cresto® Speciaal ontwikkeld om een goed nachtrust te bieden. Alle oneffenheden in de houding van het slapende lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag van de Cresto® matrassen die zich volledig aanpassen aan uw slaaphouding. Deze comfortabele combi duo Cresto® matrassen in combinatie met de ultiem geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een hoogwaardig slaapcomfort.

 

Nijmegen Van €3.110,- NU €1.555,-

Complete boxspring met matrassen, matrastopper, hoofdbord en potenset. Leverbaar in verschillende afmetingen en keuze uit heel veel verschillende kleuren stof en leatherlook.

1723 verschillende kleuren, stof, leder en lederlook

 

De tweepersoons boxspring Nijmegen is momenteel in de aanbieding bij aktieboxspring. Deze elektrische boxspring is niet alleen verstelbaar aan het hoofdeinde maar ook aan het voeteneinde. Doordat deze boxspring op verschillende punten verstelbaar is kunt u deze altijd volledig afstellen naar uw wensen en de voor u beste houding.

Deze complete twee persoons boxspringset wordt geleverd met micropocketvering NASA traagschuim matrassen van Cresto. Deze matrassen vangen namelijk alle oneffenheden in de houding van het slapende lichaam op en passen zich aan uw slaaphouding. Daarnaast zijn deze matrassen ook nog eens erg goed geventilleerd door de hoogwaardige pocketvering die er in zit. Dit alles zorgt samen voor het ultieme slaapcomfort.

Deze boxspring is gericht op het verbeteren van het comfort tijdens uw nachtrust. Dit is iets wat u zeker zult merken als u de boxspring Nijmegen aanschaft. Benieuwd naar dit model? Kom gerust langs bij onze winkel in Oostzaan om hem te bezichtigen. Daar zullen de medewerkers van Aktieboxspring u met plezier en met onze expertise verder helpen.

Call Now Button